Αθλητισμός

Λευτέρης Μποχωρίδης: Αυτό είναι το buy out του με τον Άρη

Λευτέρης Μποχωρίδης: Αυτό είναι το buy out του με τον Άρη
Λευτέρης Μποχωρίδης: Ο Έλληνας άσος θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και χθες (28/8) είχε συνάντηση με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Λευτέρης Μποχωρίδης: Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Σερβία για το τουρνουά Ακρόπολις, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να ψάξει για μια λύση της τελευταίας στιγμής στην περιφέρεια του. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν η τελευταία χρονικά μεταγραφική κίνηση, ως θεωρητικά ο 12ος παίκτης στο ρόστερ. Ωστόσο, το γεγονός ότι θα μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες, ώθησαν το «τριφύλλι» στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν το όνομα που εδώ και μερικές μέρες έχει βρεθεί πολύ ψηλά στα ρεπορτάζ.

Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία του 24χρονου γκαρντ να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια. Ωστόσο, η περίπτωση του περιπλέχτηκε αρκετά, καθώς η πλευρά του Άρη ανέφερε ότι ο ίδιος έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα και πως οι «Πράσινοι» θα έπρεπε να καταβάλλουν ένα ποσό για τον αποκτήσουν. Ουσιαστικά, η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εξελίχθηκε σε σίριαλ τις τελευταίες ημέρες.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Το buy out του με τον Άρη και το σίριαλ της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό

Ο Μποχωρίδης δεν έχει καταφέρει ακόμη να φτάσει σε συμφωνία με τον Άρη για να αποχωρήσει με προορισμό το «Τριφύλλι» και όλα πλέον βρίσκονται στον… αέρα. Ο Μάνος Παπαδόπουλος συνομίλησε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, με τον πρόεδρο των «κίτρινων» να  ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με το «Gazzetta.gr», ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση από την πλευρά των «πράσινων». Επί τούτου, όμως, ο κ. Παπαδόπουλος ήταν κάθετα αντίθετος.

Οι επαφές ανάμεσα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον μάνατζερ του παίκτη, Νίκο Λώτσο συνεχίστηκαν και χθες (28/8). Στη διάρκεια αυτών, η πλευρά του αθλητή πρότεινε την καταβολή του buy out του συμβολαίου, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι αυτό το ποσό (15.000 ευρώ) δεν αρκεί για να δώσει τη συγκατάθεσή του για την αποχώρηση του αθλητή. Παράλληλα, όμως έχει προκύψει και νέο πρόβλημα με παλιές οφειλές του Άρη στον Μποχωρίδη.

Είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας γκαρντ θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωση του τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εντελώς εύκολη. Μένει πλέον να φανεί ποια πλευρά θα υποχωρήσει, καθώς ο μεν Μποχωρίδης πιέζει για να αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι», ενώ ο Άρης από τη μεριά του τονίζει πως θα τον παραχωρήσει μόνο εφόσον ικανοποιηθούν οι όροι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments