Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε: Κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Πορτογαλίας

Ντανιέλ Ποντένσε: Κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Πορτογαλίας
Ντανιέλ Ποντένσε: Οι καταπληκτικές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό τον έφεραν στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ντανιέλ Ποντένσε: Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον Πορτογάλο άσο στην Εθνική Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Σερβία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2020. Η Πορτογαλία αγωνίζεται με Σερβία (7/9) και Λιθουανία (10/9) για τα προκριματικά του Euro 2020, με τον Φερνάντο Σάντος να καλεί για πρώτη φορά τον Ντάνιελ Ποντένσε. Έτσι, o 23χρονος αριστερός εξτρέμ θα βρεθεί για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ποντένσε είχε συμμετέχει στο παρελθόν στις Κ16 και Κ21 ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ θα βρει και τον συμπαίκτη του Ζοσέ Σα. Στην προεπιλογή του Σάντος βρισκόταν και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ωστόσο τραυματίστηκε και υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση.

Ο Σα είχε κληθεί και στις αναμετρήσεις με Ελβετία και Ολλανδία για τα playoffs του UEFA Nations League, τον οποίο και κατέκτησαν οι Πορτογάλοι, αλλά είχε μείνει στον πάγκο.

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Σεμέδο

Την Πέμπτη (29/8) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ο Πορτογάλος στόπερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος, από τον γιατρό της ομάδας και διευθυντή του θεραπευτηρίου Metropolitan, Χρήστο Θέο.

Ο 25χρονος αμυντικός θα εξέλθει σήμερα από το νοσοκομείο και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο τραυματίστηκε στο προ ημερών νικηφόρο (1-2) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ στη Ρωσία και έγινε αλλαγή (τον αντικατέστησε ο Παπέ Σισέ).

Ο Σεμέδο θα χάσει την πρεμιέρα (17-18/9) των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ θα τρέξει να προλάβει το ματς της δεύτερης αγωνιστικής (1-2/10). Όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις θ’ απουσιάσει από το ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα (1/9, 19:15), το εντός με τον Βόλο (14/9, 21:30), το αιώνιο ντέρμπι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (21/9) για την δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη αντίστοιχα αγωνιστική της Super League 1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments