Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ποιοι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου

Παναθηναϊκός: Ποιοι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου
Παναθηναϊκός: Εξελίξεις γύρω από το μέτωπό των... κομμένων. Ποιοι κλείνουν σε ομάδες, τι συμβαίνει με Μουνιέ και Οικονόμου.

Παναθηναϊκός: Στο τριφύλλι “τρέχουν” για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, με το θέμα του στόπερ να είναι στην κορυφή της ατζέντας του Νίκου Νταμπίζα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο κεντρικός αμυντικός από το εξωτερικό αναμένεται ίσως και σήμερα στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού και να κλείσει τη μεταγραφή.

Ωστόσο πολλά θα κριθούν για τις περαιτέρω μεταγραφές του Παναθηναϊκού και από τους “κομμένους” και ποιους απ’ αυτούς οι πράσινοι θα καταφέρουν να αποδεσμεύσουν, είτε με τη μορφή της ελευθερίας τους, είτε με την παραχώρησή τους με δανεισμό ή πωλήσεις. Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε αυτό το… μέτωπο;

Ο Νώντας Παντελάκης είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Πασχάλης Στάικος και Φάνης Τζανδάρης είναι μια ανάσα από το να βρουν και αυτοί ομάδες και να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα υπάρχει στασιμότητα στα θέματα των Οικονόμου και Μουνιέ που έχουν υψηλότερα συμβόλαια, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί μια λύση ώστε να εξοικονομήσει ο Παναθηναϊκός χώρο αλλά και αρκετά χρήματα με τη αποχώρησή τους από την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον ΟΦΗ. Στο εντός έδρας ματς κόντρα στους Κρητικούς, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός μέσος του τριφυλλιού ολοένα και ανεβάζει ρυθμούς, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο σίγουρα δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

Αναμενεται πάντως να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στη Λαμία, ενώ το ιατρικό τιμ των πράσινων πιστεύει πως θα είναι στο 100% μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των Εθνικών ομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments