Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πανό κατά της UEFA στην Τούμπα (pic)

ΠΑΟΚ: Πανό κατά της UEFA στην Τούμπα (pic)
ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά ανέβασαν πανό στην Τούμπα κατά της UEFA.

ΠΑΟΚ: Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι και οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά είχαν πάρα πολλά παράπονα από τις διαιτησίες που είχε ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ. Τα παράπονά του εξέφρασε ο κόσμος του Δικεφάλου, με ένα πανό που ανέβασε στη θύρα 5 του γηπέδου της Τούμπας.

Το εν λόγω πανό, χαρακτηρίζει την UEFA ως την μαφία του μοντέρνου ποδοσφαίρου, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σύσταση να κατέβει, καθώς η διοργανώτρια αρχή είναι εξαιρετικά… ευαίσθητη σε τέτοια θέματα. “UEFA: La Cosa Nostra of modern Football” γράφει χαρακτηριστικά το πανό.

Δείτε το πανό:

Σύλληψη Σλοβάκου οπαδού έξω από την Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και δίνει μάχη για το ευρωπαϊκό του μέλλον. Στην Τούμπα βρίσκονται και οπαδοί της Σλόβαν, με έναν εξ αυτών να συλλαμβάνεται πριν από την έναρξη του αγώνα γιατί είχε στην κατοχή του κροτίδα.

Σύλληψη οπαδών της Σλόβαν  και στο τελωνείο Ευζώνων

Στη σύλληψη δύο Σλοβάκων οπαδών της Σλόβαν Μπρατισλάβας προχώρησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Στην κατοχή των δύο ανδρών 28 και 33 ετών, σε έλεγχο που έγινε στο τελωνείο Ευζώνων, βρέθηκαν δύο πτυσσόμενα μαχαίρια (σουγιάδες) και ένα σφυρί 30 εκατοστών. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments