Αθλητισμός

Τζον Φαν’τ Σιπ: Ανακοινώνει την αποστολή για Φινλανδία

Τζον Φαν’τ Σιπ: Ανακοινώνει την αποστολή για Φινλανδία
Τζον Φαν'τ Σιπ: Ο Ολλανδός κόουτς θα ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει Φινλανδίας.

Τζον Φαν’τ Σιπ: Την πρώτη του αποστολή ως κόουτς της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου θα ανακοινώσει σήμερα ο Ολλανδός, δώδεκα ημέρες πριν από το ματς – τελικό με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις αρχές Σεπτεμβρίου την ομάδα των Λουντ και Πούκι, καθώς και το Λιχτενστάιν, αναζητώντας το απόλυτο νικών στην πορεία πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020. Σήμερα (29/8) Πέμπτη, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ θα ανακοινώσει τους διεθνείς παίκτες, στις πρώτες κλήσεις του στο νέο ρόλο που ανέλαβε.

Σύμφωνα με τη Live Sport», στο μυαλό του Ολλανδού προπονητή βρίσκονται δύο παίκτες κοινής «στέγης». Ο λόγος για τους Μάριο Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη της Βίλεμ, για τους οποίους συζητούσε με τους συνεργάτες του έχοντας θετική εικόνα. Ο 21χρονος εξτρέμ Βρουσάι έχει φέτος στην Eredivisie 4 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ο 20χρονος στράικερ Παυλίδης 3 παρουσίες και 4 τέρματα.

Ο Φαν’τ Σιπ, έπαιξε για πάνω από δέκα χρόνια στον Αγιαξ πραγματοποιώντας περισσότερες από 270 εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία του χρόνια τα πέρασε στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα. Όταν σταμάτησε την καριέρα του έγινε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αίαντα και αργότερα ανέλαβε την Τβέντε.

Στη συνέχεια απέκτησε διαφορετικές παραστάσεις και εμπειρία από τις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι, ενώ η σεζόν 2017-18 είναι η πιο πρόσφατη στην καριέρα του και τον βρήκε στον πάγκο της Τσβόλε, πριν αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments