Διεθνή

Κύπρος: Ξύλο μεταξύ γιατρών για τα μάτια μιας νοσοκόμας

Κύπρος: Ξύλο μεταξύ γιατρών για τα μάτια μιας νοσοκόμας
Κύπρος: Χαμός σε νοσοκομείο της Πάφου, με δύο γιατρούς να πιάνονται στα χέρια για μία νοσοκόμα.

Κύπρος: Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο της Πάφου, με δύο γιατρούς να παίζουν μπουνιές μπροστά στα μάτια δεκάδων ασθενών και συναδέλφων τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sigmalive, ο λόγος για τον οποίον οι δύο γιατροί ήρθαν στα χέρια ήταν… ερωτικός. Για την ακρίβεια, για τα μάτια μιας νοσοκόμας. Οι δύο άνδρες είχαν έντονο λεκτικό καυγά, ο οποίος μετά από λίγο εξελίχθηκε σε… κανονική γρονθοπατινάδα, χτυπώντας ο ένας τον άλλον. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο ένας από τους δύο γιατρούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο φλέρταρε με έντονο τρόπο τη νοσοκόμα, ενώ ο άλλος διατηρούσε σχέση μαζί της.

Όσο για το πως κατέληξε το θέμα; Οι δύο αντίζηλοι δεν θέλησαν να δώσουν έκταση στο θέμα, ώστε να εμπλακεί και η αστυνομία, κάτι που εν τέλει δεν κατάφεραν. Η υπόθεση έλαβε εκτάσεις και ανάγκασε την αστυνομία της Πάφου να ξεκινήσει έρευνα, παίρνοντας καταθέσεις από τους ίδιους αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες είχαν τσακωθεί και στο παρελθόν για το ίδιο θέμα…

Η απατημένη σύζυγος που πήρε εκδίκηση

Ποιος είδε αυτή τη γυναίκα και δεν τη φοβήθηκε! Για την ακρίβεια, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της όταν έκανε τον σύντροφό της «τσακωτό» με την ερωμένη του. Η απατημένη σύζυγος έκανε πρώτα λεκτικό… ντου, βάζοντας τις φωνές στον σύντροφό της και στη συνέχεια, τα πνεύματα οξύνθηκαν. Πρώτα, έριξε ένα χαστούκι στον σύντροφό της, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται πλέον καταχωρημένος ως «πρώην» στη ζωή της και συνέχεια έπιασε στο μαλλί την ερωμένη και την πέταξε στο πάτωμα! Το περιστατικό έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο, άγνωστο που και έγινε viral στο διαδίκτυο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments