Πολιτισμός

Joaquin Phoenix: Θα σας… κόψει τα γέλια στο νέο trailer του Joker

Joaquin Phoenix: Θα σας… κόψει τα γέλια στο νέο trailer του Joker
Joaquin Phoenix: Μια διαφορετική, πρωτότυπη βερσιόν του διάσημου κακού της DC και νέμεσις του Batman, η οποία χαμογελάει σχεδόν σαρδόνια προς τα βραβεία Oscars του 2020.

Joaquin Phoenix: Λίγες μέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο και πιο ψυχωτικό trailer του JOKER. Ο Joaquin Phoenix ενσαρκώνει μια διαφορετική, πρωτότυπη, βερσιόν του διάσημου κακού της DC και νέμεσις του Batman, η οποία χαμογελάει σχεδόν σαρδόνια προς τα βραβεία Oscars του 2020.

Μοιάζει αδύνατον πλέον αυτή η ερμηνεία να μην περάσει απαρατήρητη από την Ακαδημία, αλλά μένει να δούμε και τις πρώτες αντιδράσεις από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας. Ο Todd Phillips σκηνοθέτης της ταινίας έκανε σαφές πως το κοινό δε θα πρέπει περιμένει αναφορές στον Batman ή στη μελλοντική κόντρα των 2 ηρώων, επενδύοντας σε μια ανθρώπινη ανάλυση του χαρακτήρα.

Ο Joker χρησιμοποιείται περισσότερο ως έμπνευση, ενώ ρόλο σε αυτό πρέπει να έπαιξε η εμπλοκή του Martin Scorsese στην παραγωγή. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε που από το τρέιλερ είδαν κάποιες αντιστοιχίες με μια παλιότερη ταινία του Scorsese, το King of Comedy με τον Robert De Niro.

Το νέο trailer δίνει μια ακόμη ματιά στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Todd Phillips και αποκαλύπτει τους χαρακτήρες του Robert De Niro, ενός κωμικού που θα είναι η σπίθα του Arthur Fleck για να ξεσπάσει μέσα του ο Joker, του Marc Maron, της Zazie Beetz που θα παίξει τον ρόλο μιας κοπέλας αγαπητής προς τον Joker, καθώς και του Brett Cullen, ο οποίος υποδύεται τον Thomas Wayne.

Αυτό είναι και το νεότερο poster της ταινίας:

To JOKER θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους. Δείτε το τρέιλερ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments