Άποψη

Αλέφαντος: Εγκλήματα έκανε αυτός ο προπονητής

Αλέφαντος: Εγκλήματα έκανε αυτός ο προπονητής
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ, τη ζημιά που της έκανε ο Καρντόσο και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που δεν είδε λόγω του PAOKTV.

Διαμαρτύρομαι εντόνως για τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, τι κατάσταση είναι αυτή με τα τηλεοπτικά του, γράφτε το, μην κωλώνετε. Πώς θα βλέπουμε τα ματς του ΠΑΟΚ; Υπάρχουν ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν ξέρουν από αυτά τα κόλπα με το κανάλι του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και ΠΑΟΚτσήδες που δεν έχουν δει τα ματς του ΠΑΟΚ. Αλλά και όλη η Ελλάδα, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτσήδες, Αρειανοί, χαντακώνει την ομάδα του ο Σαββίδης, την κρύβει για ένα πείσμα. Ποιος είσαι, ο βασιλιάς; Ο,τι γουστάρεις κάνεις; Αυτές είναι αντιλαϊκές κινήσεις και πρέπει να τις σταματήσεις αμέσως.

Ποιος να διαφημιστεί σε αυτό το καναλάκι που δεν ξέρουμε πώς να το βάλουμε. Δεν είναι τόσο το 5ευρο, όσο η διαδικασία. Δεν είδα τον ΠΑΟΚ. Όμως δικαιώθηκα που έλεγα ότι θα του λείψει πολύ ο Λουτσέσκου. Αυτά που υποστήριζα ότι αυτός τους έκανε ομάδα. Και πριν είχαν λεφτά, αλλά ήταν καφενείο. Ο Λουτσέσκου τους έφτιαξε την άμυνα, ενώ τώρα τα τρώνε εύκολα τα γκολ.

Την ΑΕΚ την είδα, ήταν πολύ καλή, ήταν μέρα με νύχτα με την ΑΕΚ του Καρντόσο. Φάνηκε ότι αυτός ο προπονητής έκανε εγκλήματα και είχε πρόβλημα η ΑΕΚ μαζί του. Άλλη ΑΕΚ είδαμε στη ρεβάνς της Τουρκίας. Την έκανε σκόνη την τούρκικη, ομαδούλα την έκανε να φαίνεται. Έβαλε 2 γκολ η ΑΕΚ και μπορούσε να βάλει και τρίτο, κρίμα που αποκλείστηκε από αυτήν την ομάδα.

Ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ και στις τρεις γραμμές, δεμένη, έλα με τις αηδίες του Καρντόσο περί επιθετικού ποδοσφαίρου, τα ακούω αυτά και βγάζω σπυριά. Ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνε πόδι σε 2 μήνες και το είχα πει τον Ιούνιο. Τον Κωστένογλου τον θυμάμαι και σαν παίκτη, ήταν καλός στο μαν του μαν, είδαμε μία ΑΕΚ γρήγορα να σουλουπώνεται, απόδειξη του πόσο κακό τής έκανε ο Πορτογάλος. Όχι ότι ο Κωστένογλου είναι προπονητής, αλλά από τον Καρντόσο την ξέρει καλύτερα την ΑΕΚ.

Υπάρχει μια άποψη τώρα που λέει ότι ο ΠΑΟΚ ξεκούραστος θα έχει αβαντάζ έναντι του Ολυμπιακού που θα φορτώνεται με τα ματς της Ευρώπης. Εγώ δεν συμφωνώ. Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει δύο 11άδες και έχει προπονητή που μπορεί αυτόν το φόρτο να τον διαχειριστεί. Αν είναι έτσι, πώς παίρνει τα πρωταθλήματα η Γιουβέντους και όχι οι άλλοι στην Ιταλία, πώς παίρνει τα πρωταθλήματα η Μπάγερν και όχι οι άλλοι στην Γερμανία. Πώς έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα παίζοντας συνεχώς Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό, έχει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει και στα δύο μέτωπα.

Δείτε όλα τα άρθρου Νίκου Αλέφαντου εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments