Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Δυσκολεύει για Μαγιόρκα

Λεονάρντο Κούτρης: Δυσκολεύει για Μαγιόρκα
Λεονάρντο Κούτρης: Οικονομική διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Μαγιόρκα για τον αριστερό μπακ των ερυθρολεύκων.

Λεονάρντο Κούτρης: Δυσκολεύει η μεταγραφή του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού στη Μαγιόρκα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της ισπανικής ομάδας παρατηρείται οικονομική διαφορά ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που φαίνεται ότι θα καλυφθεί δύσκολα από τη Μαγιόρκα.

Η μόνη περίπτωση να προχωρήσει η περίπτωση και να ξεπεραστεί το εμπόδιο είναι να επανέλθει η Μαγιόρκα με βελτιωμένη πρόταση, η οποία να κάνει τους «ερυθρόλευκους» να πουν το «ναι». Αν συμβεί αυτό, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τρέξει στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να καλύψει το κενό που θα προκύψει.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή στο μεγάλο λιμάνι δε φαίνεται να “καίγονται” για την πώλησή του και γι’ αυτό δε συζητούν κάτι λιγότερο από τα χρήματα που έχουν βάλει εξαρχής στο τραπέζι. Τα έσοδα από το Champions League είναι πολλά και φέρνουν… άνεση στον Ολυμπιακό, ο οποίος αν τελικά ο Κούτρης δεν πουληθεί θα διατηρήσει μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÇÓ ÁÐÏÓÔÏËÇÓ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ. (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISS

Πλησιάζει στον Γκεζάλ

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να γεμίσει καλούς ποδοσφαιριστές. Και να προσφέρει στον Πέδρο Μαρτίνς όσες λύσεις θεωρεί ότι χρειάζεται, για να πετύχει τους στόχους του. Χωρίς να λαμβάνει υπόψη το κόστος, παρά μόνο την ποιότητα, την αξία, το ταλέντο και φυσικά τη δίψα των παικτών που ενδιαφέρουν και την επιθυμία τους να παίξουν στον Ολυμπιακό. Με τον Ρασίντ Γκεζάλ να είναι ο παίκτης που μπορεί να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών των Πειραιωτών.

Παρά την απόκτηση των Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και πλέον είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία και με τη Λέστερ. Η οποία έχει ήδη πει το «ναι» στην παραχώρηση του 27χρονου παίκτη, με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments