Αθλητισμός

Μλάντεν Κρστάιτς: Στα υπόψιν του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ

Μλάντεν Κρστάιτς: Στα υπόψιν του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ
Μλάντεν Κρστάιτς: Το νέο όνομα που βγήκε στη δημοσιότητα για τη θέση που άφησε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Μλάντεν Κρστάιτς: Στην ΑΕΚ έχουν… σηκώσει τα μανίκια και αναζητούν τον διάδοχο του Μιγκέλ Καρντόσο, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής κρίθηκε ανεπαρκής για να τρέξει το πρότζεκτ της ΑΕΚ, αφήνοντας τη θέση του μετά την ήττα από την Ξάνθη. Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε εξαιρετική διαχείριση στο δεύτερο ματς με την Τραμπζονσπόρ, εκεί όπου η ΑΕΚ άγγιξε το θαύμα της ανατροπής, ωστόσο δεν θα παραμείνει στη θέση του, καθώς ανέλαβε ως υπηρεσιακός. Ο Ίλια Ίβιτς αναζητά τον νέο προπονητή της “Ένωσης”, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα του. Σύμφωνα με το sdna.gr, ένα από τα ονόματα που εξετάζονται, είναι εκείνο του Μλάντεν Κρστάιτς.

Ο Κρστάιτς γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1974 στη Σερβία και από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2019 ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του, καθοδηγώντας τη Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που διεξήχθη στα γήπεδα της Ρωσίας. Τον Ιούνιο αποχώρησε από την Εθνική Σερβίας, με τον Τουμπάκοβιτς να παίρνει τη θέση του και έκτοτε αναζητά τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας. αποχώρησε στις αρχές Ιουνίου από την Εθνική Σερβίας.

Ο Κρστάιτς έχει στο βιογραφικό του και τη θητεία ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Σερβίας, ενώ δεν έχει να επιδείξει στο παλμαρέ  του κάποια προϋπηρεσία σε συλλογικό επίπεδο. Συγχρόνως, είχε ένα πέρασμα ως Sport Director της Παρτιζάν για λίγους μήνες το 2011, ενώ το 2015 υπήρξε πρόεδρος της βοσνιακής Ραντίνσκ. Τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του έπαιξε μεταξύ άλλων σε Παρτιζάν Βελιγραδίου, Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments