Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Παραλίγο τραγωδία σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Θεσσαλονίκη: Παραλίγο τραγωδία σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Θεσσαλονίκη: Άγιο είχε ένα παιδί 9 ετών, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά μετά από αποκόλληση εστίας.

Θεσσαλονίκη: Στο… τσακ αποφεύχθηκε η τραγωδία στην Περαία, όταν ποδοσφαιρική εστία σε γήπεδο 5 επί 5 αποκολλήθηκε και χτύπησε στην πλάτη ένα παιδί 9 ετών, το οποίο εκείνη την ώρα έπαιζε μπάλα με τους φίλους του. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη, με την εστία να αποκολλάται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ευτυχώς, ο μικρός είχε άγιο, καθώς τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για προληπτικούς λόγους. Μετά από λίγη ώρα, του δόθηκε άδεια να επιστρέψει σπίτι του.

Πριν από λίγες ημέρες, ένας 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας μπάσκετ στη Σάμο.  Ο αδελφικός φίλος του 19χρονου και αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού μίλησε για τα όσα έγιναν στο γηπεδάκι και συγκλόνισε με τη μαρτυρία του. «Το ένα ασθενοφόρο ήταν στην άλλη άκρη του νησιού. Αστυνομία έπαιρνα δεν υπήρχε, είχε γίνει ένα τροχαίο σε άλλο σημείο. Ήρθε ο οδηγός από το σπίτι του, με παντόφλες, και πήγε και πήρε το ασθενοφόρο για να έρθει στο γήπεδο, με παντόφλες», λέει το αγόρι. Σε άλλο σημείο τονίζει πως έπαιρνα το ΕΚΑΒ και μου έλεγαν “δεν μπορούμε να έρθουμε. “Βάλ’ τον στο αμάξι και φερ’ τον να γλιτώσουμε χρόνο”.

Ωστόσο, ο κατάλογος των απροόπτων σε ποδοσφαιρικά και μπασκετικά γήπεδα δεν σταματά εδώ, καθώς τον Ιούνιο, ένας 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας μπάσκετ σε γήπεδο της Ηλείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments