Ελλάδα

Τραγωδία στο Αίγιο: Πέθαναν ακαριαία γιαγιά και εγγονάκι

Τραγωδία στο Αίγιο: Πέθαναν ακαριαία γιαγιά και εγγονάκι
Τραγωδία στο Αίγιο: Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο, που έστειλε στον θάνατο για 67χρονη με το εγγονάκι της.

Τραγωδία στο Αίγιο: Το φως της δημοσιότητας είδε το ιατροδικαστικό πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο στο οποίο την ζωή τους έχασαν μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις ενός έτους εγγόνι της. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του εγγονού της, του μικρού Γιαννάκη ήταν ακαριαίος. Μάλιστα το παιδί έφερε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε πάνω τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος οδηγός πριν από τρία χρόνια είχε κατηγορηθεί για αντίσταση κατά της αρχής όταν είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίου με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο 28χρονος οδηγούσε μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ακόμη άτομο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησε σε έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια στροφή οι αστυνομικοί έπεσαν από τις μηχανές και τραυματίστηκαν. Ο νεαρός δικάστηκε και κρίθηκε αθώος.

«Ο εντολέας μας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Πράγματι υπήρχε στο παρελθόν ένα ατύχημα με αστυνομικούς και ασκώντας την αστυνομική τους ιδιότητα παρουσίασαν τα γεγονότα όπως αυτοί νόμιζαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αυτές οι διαρροές. Οι άνθρωποι είναι αγανακτισμένοι με τα πρωτοσέλιδα με ψευδείς ειδήσεις», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ανακοίνωση των συνηγόρων του 28χρονου

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη το πρωί της Πέμπτης από το δικηγορικό γραφείο του του Αλέξη Κούγια αναφέρεται «Όπως είναι γνωστό, μαζί με το συνάδελφό μου κ. Ιωάννη Σαμέλη έχουμε αναλάβει την υπεράσπιση του 28χρονου Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού που είναι υπαίτιος του ατυχήματος που συνέβη στις Καμάρες Αιγίου.

Όπως είναι επίσης γνωστό, κατόπιν εντολής του ιδίου και της οικογενείας του εκδώσαμε χθες ένα δελτίο τύπου, όπου προσπαθήσαμε ως Δικηγόροι, οι οποίοι είχαμε και έχουμε την άποψη ότι ο Δικηγόρος βοηθά τη Δικαιοσύνη να εκδίδει δίκαιες αποφάσεις, αφενός να εκτονώσουμε εντελώς την οιανδήποτε αντιπαράθεση με την οικογένεια των θυμάτων, αφετέρου να ενημερώσουμε με τον πλέον ορθό τρόπο την κοινή γνώμη, ώστε να αποφύγουμε κάθε είδους παραπληροφόρηση πάνω σε αυτή την υπόθεση.

Δυστυχώς αυτή η καλή πρόθεσή μας φαίνεται ότι εξελήφθη ως αδυναμία τόσο από την πλευρά της οικογένειας του θύματος, από την οποία αντιμετωπίστηκε με ακραίες τοποθετήσεις, οι οποίες είναι εν μέρει δικαιολογημένες λόγω της βαρύτατης θλίψεως από την απώλεια της ζωής δύο αθώων ανθρώπων, όσο και από μερίδα του Τύπου, αφού σήμερα σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, αλλά και σε πρωινές εκπομπές διεδόθη η ψευδής είδηση, ότι εις βάρος του εντολέα μας υπάρχουν ποινικές δικογραφίες που αφορούν είτε τροχαία ατυχήματα είτε άλλου είδους παράνομες συμπεριφορές».

Οι ειδήσεις αυτές είναι παντελώς ψευδείς και μια δικογραφία που υπήρχε προ ετών εξαιτίας μιας αντιπαραθέσεως με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν κατά την κρίση μας κακή άσκηση των καθηκόντων τους, έχει κριθεί αμετάκλητα από την ποινική Δικαιοσύνη με αθωωτική απόφαση για τον εντολέα μας. Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν επιθυμούμε να κάνουμε την οιανδήποτε υπεράσπιση μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά παρακαλούμε πριν δημοσιοποιήσετε οτιδήποτε, να ενημερωνόμαστε, ώστε να σας ενημερώνουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments