Lifestyle

Κάλια Ελευθερίου: Το νέο κορίτσι του Γιώργου Λιάγκα

Κάλια Ελευθερίου: Το νέο κορίτσι του Γιώργου Λιάγκα
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πάνελ της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ. Μεταξύ των οποίων και η Κύπρια Κάλια Ελευθερίου.

Η Κάλια Ελευθερίου είναι μια από τις κορυφαίες social media influencers της Κύπρου, αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός. Μετρά πάνω από 50.000 followers, οι οποίοι την ακολουθούν με πάθος. Και μπορεί να δίνει την εικόνα ενός κοριτσιού που «ζει» μέσα από το κινητό της, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Για την Κάλια το Instagram είναι απλά ένα μέρος της δουλειάς και της καθημερινότητάς της. Έχει άλλα ενδιαφέροντα, πολύ πιο σημαντικά.  Στην Ελλάδα έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” που μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη- γιος του πρώην υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη- και τον Γιάννη Δρυμωνάκο ταξίδευαν με ένα φουσκωτό σκάφος στα ελληνικά νησιά μεταφέροντας στον τηλεθεατή τις εμπειρίες τους. Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας καθώς σε λίγο καιρό θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΙ στη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού.

Γεννήθηκε στη Λευκωσία και πήγε σχολείο στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλουριώτισσας. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τη μουσική και συγκεκριμένα με το πιάνο. Μπήκε σε μια παιδική χορωδία στην οποία έκαναν περιοδείες σε όλη την Κύπρο, πράγμα που απολάμβανε πολύ όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.  Κάθε φορά που τύχαινε με το σχολείο να πάνε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή η Κάλια ήταν το παιδάκι που δεν ντρεπόταν και έπαιρνε το μικρόφωνο για να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις δείχνοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εκτός από τη χορωδία, ασχολήθηκε με το χορό για αρκετά χρόνια. Από την ηλικία των 10 ετών ο πατέρας της την πήγε σε σχολή χορού και το συνέχισε μέχρι την ηλικία των 20.  Τις άρεσαν όλα τα είδη χορού, αλλά είχε μια ιδιαίτερη λατρεία με το bellydance. Έκανε παραστάσεις επαγγελματικού bellydance από τις οποίες έβγαζε καλά λεφτά.

Σε μια παράσταση έτυχε να είναι εκεί ένας διευθυντής διαφημιστικού γραφείου, που την πλησίασε και της πρόσφερε μια δουλειά σε μια διαφήμιση. Δέχτηκε και μετά από αυτή τη διαφήμιση κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Παράλληλα έκανε σπουδές και στη δημοσιογραφία και όσο πιο πολύ μάθαινε για αυτό το επάγγελμα τόσο “πωρωνόταν” όπως θα πει χαρακτηριστικά. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα επέστρεψε στην Κύπρο. Σε ένα casting για μια εκπομπή που αφορούσε τη νεολαία και έψαχναν κεντρικούς παρουσιαστές η Κάλια πήρε τη θέση. Για δυο χρόνια παρουσίαζε μαζί με τον Μάριο Ιορδάνους το «Είμαστε εδώ» στο Ρικ1. Μια εκπομπή του Οργανισμού Νεολαίας.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε να γράφει σε περιοδικά. Μπήκε στον Όμιλο SPP MEDIA όπου έχει το περιοδικό must, beautiful people, MAN, και έγραφε σε αυτά για περίπου 4 χρόνια. Με την ολοκλήρωση των 2 χρόνων στο Ρικ1, ο όμιλος, ως αναγνώριση της εξαιρετικής της δουλειάς, της προσφέρει μια  θέση στο MAD TV Κύπρου, συν μια ευκαιρία να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο ραδιόφωνο, σε μία πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή 7:00 – 10:00 στον Deejay93,5. «Ήταν ίσως τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου εκεί. Σκόνταψα, έπεσα, έμαθα, ξανασηκώθηκα, ξαναέπεσα και πάει λέγοντας. Αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις σε αυτό το χώρο. Βασικό είναι να κρατάς την ψυχραιμία σου, να έχεις υπομονή και στόχους. «Κάπου εκεί η Κάλια αισθάνεται ότι έχει έρθει η στιγμή να δοκιμαστεί και σε ένα πιο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Δοκιμάζεται στον Άλφα (όπου φυσικά γίνεται δεκτή) και μπαίνει στο πάνελ της πιο αγαπημένης απογευματινής εκπομπής της Κύπρου, στο «Με αγάπη Χριστιάνα». «Έπρεπε να μάθω πως είναι να είμαι σε ζωντανή εκπομπή. Και μπορεί να φαίνεται εύκολα αλλά δεν είναι καθόλου”.

Η στιγμή που τη σημάδεψε

Στην ηλικία των 20 ετών η Κάλια σημαδεύτηκε από το θάνατο του συντρόφου της που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα Αυτό ήταν κάτι ξαφνικό και όπως αανέφερε σε συνέντευξή της χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Η Κάλια Ελευθερίου μιλά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση.

Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;

Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι.

Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;

Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments