Lifestyle

Παντρεύεται παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του γάμου έγινε στον «αέρα» της εκπομπής

Παντρεύεται παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του γάμου έγινε στον «αέρα» της εκπομπής
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θα περάσει το κατώφλι της εκκλησίας.

Τα ευχάριστα νέα του γάμου ανακοίνωσε η Μαρία Αναστασοπούλου λίγο πριν το τέλος της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα». Συγκεκριμένα ο Βασίλης Οικονόμου “πείραζε” τη συμπαρουσιάστριά του, επειδή εκείνη θα απουσιάσει από την εκπομπή της Παρασκευής, με τη γνωστή παρουσιάστρια να αποκαλύπτει το λόγο της απουσίας της.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το τριήμερο θα βρεθεί στην Αντίπαρο γιατί η συνάδελφός της και δημοσιογράφος του σταθμού, Μαρία Βούσουλα αναμένεται να παντρευτεί το ερχόμενο Σάββατο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Γεώργιζα μετά από μακροχρόνια σχέση.

«Θα πάω να προετοιμάσω το έδαφος γιατί θα έρθεις κι εσύ μετά από λίγο γιατί παντρεύουμε την κυρία Μαρία Βούσουλα το Σάββατο με τον κύριο Κωνσταντίνο Γεώργιζα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου. «Και στα δικά σας… Έχει να γίνει στο γάμο σου, Μαρία…» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με την Μαρία Αναστασοπούλου να αποφεύγει με χιούμορ τις παρενέσεις του συμπαρουσιαστή της για να παντρευτεί και η ίδια.

Η Μαρία Μαρία Αναστασοπούλου, ανήρτησε πριν από λίγες ημέρες την αγγελία του γάμου των δύο δημοσιογράφων στο προφίλ της στο Facebook

Την περασμένη Παρασκευή, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή της Μαρίας Βούσουλα με τον Νίκο Υποφάντη, οι συνεργάτες της της επιφύλαξαν μία έκπληξη. Η εκπομπή έκλεισε με τη φωτογραφία του ζευγαριού και το «Σήμερα γάμος γίνεται» μουσική υπόκρουση, με πολλές ευχές για μία ευτυχισμένη νέα ζωή.

Στην Αντίπαρο ο γάμος των δυο δημοσιογράφων

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια στους διαδρόμους του Star, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας. Τώρα ετοιμάζονται να επισφραγίσουν τον έρωτα τους με μια ρομαντική τελετή στη περιοχή Άγιος Γεώργιος στην Αντίπαρο, τόπο καταγωγής της νύφης.

Κωνσταντίνος Γεώργιζας, Μαρία Βούσουλα, Μαρία Αναστασοπούλου, Αρτεμις Μάντη και Πέτρος Κιρκιλής/ φωτογραφία Facebook Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Μαρία Αναστασοπούλου, κολλητή φίλη της Μαρίας, ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, Γιάννης Κολοκυθάς και μία ακόμα πολύ καλή φίλη της νύφης.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει παραδοσιακό αντιπαριώτικο γλέντι στη χώρα του νησιού, όπου ο δικαστικός συντάκτης του Star και η σύζυγός τους θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν μαζί με τους 200 περίπου καλεσμένους. Αυτή τη στιγμή, ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας και η Μαρία Βούσουλα βρίσκονται στο κυκλαδίτικο νησί και ετοιμάζονται για το pre – wedding beach party που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, παρέα με καλούς φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments