Lifestyle

Μόνικα Μπελούτσι: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία (pics)

Μόνικα Μπελούτσι: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία (pics)
Μόνικα Μπελούτσι: Τα φλας πήραν φωτιά όταν εμφανίστηκε με το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμά της.

Μόνικα Μπελούτσι: Τα χρόνια περνάνε και δεν την… αγγίζουν. Η Ιταλίδα σταρ παραμένει ακόμα και σήμερα μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές παρουσίες που έχει βγάλει το διεθνές star system. Η 54χρονη σταρ βρέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα και έκανε τις διακοπές της στην Πάρο, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται να αποκτήσει και σπίτι. Η Ιταλίδα καλλονή μετά την Πάρο και την Αντίπαρο, ταξίδεψε στη Βενετία για το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η Μόνικα Μπελούτσι μετά από λίγους μήνες σχέσης χώρισε με τον νεαρό γκαλερίστα Νικολά Λεφέβρ και όπως δηλώνει ψάχνει για έναν κανονικό άντρα. Η ηθοποιός, φορώντας ένα total black μακρύ φόρεμα του οίκου Dior και γόβες Louboutin, έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση κατά την άφιξή της στη Βενετία.

Δείτε την:

https://www.instagram.com/p/B1wfCPtAW_4/?utm_source=ig_embed

Μόνικα Μπελούτσι: Η κόρη της είναι πανέμορφη όπως κι εκείνη (pics)

Τελικά ισχύει η λαϊκή παροιμία, το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Ο λόγος για την Ντεβά Κασέλ την κόρη του Βενσάν Κασέλ και της Μόνικα Μπελούτσι, η οποία στα 14 της χρόνια ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της και κάνει ντεμπούτο στο χώρο του μόντελινγκ. Φαίνεται ότι ο συνδυασμός της ανεπανάληπτης ομορφιάς της μητέρας της και της γαλλικής φινέτσας του πατέρα της έδωσαν στην νεαρή Ντεβά τα καλύτερα από τους δύο κόσμους, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.

Ήδη η καλλονή Ντεβά, η οποία έχει άλλη μία αδελφή την 12χρονη Λεονί, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε διαφημιστικό του οίκου Dolce & Gabbana, με τον οποίο η μητέρα της έχει στενούς δεσμούς.

Δείτε την Ντεβά, το μέλλον της οποίας ανοίγεται λαμπρό μπροστά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments