Nέα της αγοράς

Επιτέλους Σεπτέμβριος, έρχεται… καλοκαίρι!

Επιτέλους Σεπτέμβριος, έρχεται… καλοκαίρι!
Σε ολόκληρη τη χώρα ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τον Σεπτέμβριο.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ή… ο τέταρτος και ο καλύτερος του καλοκαιριού; Η απορία αυτή για τον Σεπτέμβριο κρατά χρόνια, καθώς κάθε χρόνο που περνά όλο και περισσότεροι τον επιλέγουν να πάρουν την άδειά τους ή για ένα… συμπλήρωμα διακοπών. Η τουριστική κίνηση, αν και προφανώς δε μπορεί να ανταγωνιστεί εκείνη του Αυγούστου, είναι σίγουρα σημαντική με τους επιχειρηματίες του κλάδου να ποντάρουν πολλές φορές στον Σεπτέμβριο για να καλύψουν απώλειες από τους προηγούμενους μήνες. Ειδικά φέτος που ο Ιούλιος έχασε μέρες λόγω των εθνικών εκλογών.

Οι φυλές του Σεπτεμβρίου…

Κάποτε ο Σεπτέμβριος ήταν για τους «καλούς τουρίστες» που δεν ήθελαν να βιώσουν τον συνωστισμό της σεζόν υψηλής ζήτησης του καλοκαιριού. Με τον όρο αυτό οι επαγγελματίες του τουρισμού εννοούσαν τα «παχιά» πορτοφόλια, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες κυρίως, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ορίσουν τον χρόνο των διακοπών τους και επέλεγαν ακριβές ξενοδοχειακές μονάδες για να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους, τον καλό καιρό, τη θάλασσα και με ηρεμία. Τον Σεπτέμβριο επέλεγαν και πιο αδύναμα πορτοφόλια για να βρουν καλύτερες τιμές και όσοι απλά ήθελαν να νιώθουν εκλεκτοί στη διαδικασία της εξυπηρέτησης, μακριά από τον μαζικό τουρισμό του Αυγούστου.

Απεριόριστες επιλογές

Σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τον Σεπτέμβριο. Χωρίς καμία «έκπτωση» στην ποιότητα, αλλά σε καλύτερες τιμές, ώστε να προσελκύσουν και τους εκδρομείς που δεν μπορούν και δε θέλουν να παρακολουθήσουν την κούρσα των τιμών κατά την υψηλή περίοδο του Αυγούστου.

Στην κοντινή μας Εύβοια λειτουργούν υπέροχες μονάδες με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Όπως το Αmaronda Resort & Spa 4* στην Ερέτρια. ΔΕΙΤΕ την Pre School Summer Offers από την onlineholidays.gr. Από 165€, τώρα από 130€ το άτομο σε δίκλινο για 2 διανυκτερεύσεις, στο διάστημα 1/9 – 9/9, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και ποτά στα γεύματα! Παιδί ΔΩΡΕΑΝ.

https://www.onlineholidays.gr/packages/prosfora-amaronda-eretria-resort-spa-4-sup/

Και το Κymi Palace 4* στην Kύμη. Από 129€, τώρα από 90€ το άτομο σε δίκλινο για 2 διανυκτερεύσεις, στο διάστημα 1/9 – 8/9, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και παιδί ΔΩΡΕΑΝ από τις Pre School Summer Offers της onlineholidays.gr.

https://www.onlineholidays.gr/packages/prosfora-kymi-palace-hotel-4/

Έξτρα προσφορά: Στις 3 διανυκτερεύσεις προσφέρεται +1 εντελώς δωρεάν!

Μπείτε στο σάιτ της onlineholidays.gr για να δείτε όλες τις προσφορές και να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments