Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο

Αμρ Ουάρντα: Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο
Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος ήταν πρωταγωνιστής σε μια παρεξήγηση σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αμρ Ουάρντα: Μπορεί ο έμπειρος εξτρέμ να είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες στην Ελλάδα, αλλά τα πειθαρχικά του παραπτώματα είναι τόσα πολλά που τον κρατάνε πίσω. Τα καμόματα του όλα αυτά τα χρόνια τον έφεραν να μην υπολογίζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν αρκετές ομάδες από το εξωτερικό που ήθελαν να επενδύσουν πάνω του, εκείνος δεν έδειχνε πρόθεση να αποχωρήσει από τη χώρα μας.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως έχει κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του και κάνει…διακοπές στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συχνά πυκνά έκανε την εμφάνιση του σε νυχτερινά κέντρα και διασκέδαζε μέχρι το πρωί. Παράλληλα, έκανε προπονήσεις προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση όταν βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Θυμίζουμε ότι ο Αμρ Ουάρντα δεν ακολούθησε τον ΠΑΟΚ στην προετοιμασία.

Αμρ Ουάρντα: Το…επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί

Σύμφωνα με την Metrosport πριν λίγες ημέρες ο Ουάρντα έγινε πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης.  Σε ένα από αυτά πάντως σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε ένταση, λόγω μιας παρεξήγησης που δημιουργήθηκε με κοπέλες που βρίσκονταν στο μαγαζί. Τελικά ο Αιγύπτιος και η παρέα του αποχώρησαν, τρεις θαμώνες τους ακολούθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ουάρντα κάλεσε την Αστυνομία για να τον βοηθήσει.

Παρά τα όσα έχει κάνει, ο Ουάρντα βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Συγκεκριμένα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΛ. «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Amr Warda», ανέφερε η… μόλις 12 λέξεων ανακοίνωση των «βυσσινί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments