Αθλητισμός

Ρασίντ Γκεζάλ: Δυσκολεύει η περίπτωση του για τον Ολυμπιακό

Ρασίντ Γκεζάλ: Δυσκολεύει η περίπτωση του για τον Ολυμπιακό
Ρασίντ Γκεζάλ: Ο παίκτης της Λέστερ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπικό.

Ρασίντ Γκεζάλ: Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Champions League, ο Ολυμπιακός μπορεί και κινείται με άλλη άνεση στα μεταγραφικά. Στην τελευταία μέρα των μεταγραφών οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει ένα μεταγραφικό ντεμαράζ. Μια από τις επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς είναι να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης που να μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης. Αρκετές περιπτώσεις έχουν προταθεί, αλλά αυτή του Ρασίντ Γκεζάλ είχε ξεχωρίσει.

Ο παίκτης της Λέστερ δεν υπολογίζεται και η Αγγλική ομάδα ψάχνει να τον παραχωρήσει δανεικό. Ωστόσο η περίπτωση του δύσκολα θα προχωρήσει. Όπως υποστηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γκεζάλ θέλει να πάει σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την Σάλκε και την Σαμπντόρια να ενδιαφέρονται επίσης. Γι’ αυτό το λόγο, ο 27χρονος εξτρέμ φέρεται να έχεις τους «ερυθρόλευκους» ως τρίτη του επιλογή.

Πατάει Ελλάδα ο Γκασπάρ

Μπορεί ο Γκεζάλ να μη ψήθηκε να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον Μπρούνο Γκασπάρ. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Πειραιώτες έκλεισαν και τον Πορτογάλο δεξιό μπακ που γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς από το πέρασμά του από την Γκιμαράες. Ο Γκαρσπάρ αναμένεται λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Ελλάδα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση  Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ο Λοβέρα έχοντας περάσει τις ιατρικές εξετάσεις έπειτα από το μακρινό ταξίδι του από την Αργεντινή, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Ολυμπιακό. «Μαξιμιλιάνο Λοβέρα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό», έγραψαν οι ερυθρόλευκοι στα social media, υποδεχόμενοι στην ομάδα τον 20χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments