Lifestyle

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Είναι στα σχέδιά μου να γίνω πατέρας…»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Είναι στα σχέδιά μου να γίνω πατέρας…»
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τη νέα του ζωή και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη, μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητα του, αλλά και για το εάν είναι στα άμεσα σχεδία του να γίνει πατέρας.

  • Αυτό ο καλοκαίρι ήταν διαφορετικό για εσάς. Γίνατε βουλευτής, παντρευτήκατε… Είναι στα σχέδια σας ένα παιδάκι;

Αν είναι στα σχέδια και του Μεγάλου εκεί ψηλά, ναι.

  • Σας πάτησε το πόδι η νύφη στο «Ησαΐα χόρευε»;

Όχι.

  • Μαγειρεύετε; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σας;

Ναι. Μάλιστα, εσχάτως έχω αναπτύξει μια μέθοδο για να φτιάχνω ζυμαρικά σε βαθύ σκεύος, ξεκινώντας από τα υλικά της σάλτσας –ό,τι μπορείς να φανταστείς ανά περίπτωση- και προσθέτοντας στο τέλος την πάστα, που μαγειρεύεται στη ρεντουξιόν (τι μαθαίνει κανείς βλέποντας Master Chef…) της όλης παρασκευής, αφού προστεθεί, βέβαια, κατά διαστήματα, όσο νερό χρειάζεται. Πάνε πολύ οι βίδες στο πιάτο αυτό. Και δένει ωραία με ένα καλό τυρί, οπότε η κρέμα γάλακτος είναι περιττή. Μου αρέσει επίσης να ψήνω. Και πιο πολύ από όλα… η σπεσιαλιτέ μου είναι να τρώω τα πεντανόστιμα φαγητά της Ελένης.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979 στο Μαρούσι και κατάγεται από την Νάξο.Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου. Εργάστηκε στο Λονδίνο ως σύμβουλος επικοινωνίας και business development στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια μακροοικονομικών στο London Business School.Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος και να παρουσιάζει πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου 2012 έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια από αγνώστους, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν αντιεξουσιαστές, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, απ’ όπου το ίδιο πρωί έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.Στις 5 Ιουλίου 2017 ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο, μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,λέγοντας ότι ο Λουκάς Παπαδήμος χτυπήθηκε «από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού».

Το 2019 πολιτικοί της δεξιάς και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή συνεργασία του Μπογδάνου με τη Νέα Δημοκρατίας. Στις 11 Φεβρουαρίου η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, παρά την έντονη φημολογία που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα. Στις 31 Μαΐου 2019 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών στις βουλευτκές εκλογές του 2019. Εξελέγη βουλευτής με 24.733 ψήφους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments