Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Ο «Καπετάνιος» ζήτησε από τον Μπούση να δουν μαζί το παιχνίδι

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Ο «Καπετάνιος» ζήτησε από τον Μπούση να δουν μαζί το παιχνίδι
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ να δουν μαζί το πρόσφατο παιχνίδι των δυο ομάδων.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μπορεί να απέχει εδώ και χρόνια από τα κοινά του Παναθηναϊκού, αλλά παραμένει ενεργός φίλαθλος του συλλόγου. Σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, ο φωτογραφικό φακός θα τον “συλλάβει” στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Το ίδιο συνέβη και στο πρόσφατο παιχνίδι των “πράσινων” με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μάλιστα, ο “καπετάνιος” προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον ισχυρό άντρα των Κρητικών, Μιχάλη Μπούση, να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι. Έτσι, έκατσαν στην πρώτη σειρά των επισήμων. Ο Μιχάλης Μπούσης, να σημειωθεί, είχε βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας του πριν το παιχνίδι χαιρετώντας έναν έναν προσωπικά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3

Ο ΟΦΗ πέρασε σαν λαίλαπα από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 3-1 ενός «αγνώριστου» Παναθηναϊκού που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι «πράσινοι» έκαναν, ίσως, τη χειρότερη εμφάνισή τους επί ημερών Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία τους, αυτό όμως δεν μειώνει την επιτυχία της ομάδας του Ηρακλείου, που ήταν εξαιρετική.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Νούνες (60′ Μολό), Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Κολοβός (70′ Περέα), Χατζηγιοβάνης (46′ Μπουζούκης), Μακέντα

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης (78′ Μπράουν), Νάστος, Τσιλιανίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Νέιρα, Ναμπί (86′ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (90′ Φιγκερέιδο)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments