Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Μέτρησε μετά από σχεδόν πέντε λεπτά το γκολ του Σφιντέρσκι (vid)

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Μέτρησε μετά από σχεδόν πέντε λεπτά το γκολ του Σφιντέρσκι (vid)
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η καθυστέρηση μέχρι να επικυρωθεί το δεύτερο και νικητήριο, όπως αποδείχθηκε, γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε (2-1). Οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι, δεν έκαναν όμως εύκολα ευκαιρίες και είδαν τον Πανιώνιο να πετυχαίνει γκολ με τον Τσιλούλη στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα. Από ασίστ του Μπίσεσβαρ που πέρασε αλλαγή ο Σφιντέρσκι σκόραρε στο 74΄και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από νέους μπελάδες μετά τον αποκλεισμό από το Europa League.

Ωστόσο, η αγωνία μέχρι να κατοχυρωθεί τελικά το… λυτρωτικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά» γκολ ήταν αρκετά μεγάλη. Κι αυτό γιατί ο διαιτητής Παπαπέτρου έκανε σχεδόν πέντε λεπτά μέχρι να το μετρήσει. Ο ίδιος μιλούσε στην ενδοεπικοινωνία με τους ρέφερι που βρίσκονται στο βαν του VAR, έτσι ώστε να αποφασίσουν αν ο Τσούμπα Άκπομ υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Μάλιστα, λίγο πριν υποδείξει σέντρα, είχαν εκνευριστεί μέχρι και οι παίκτες, αφού προτιμήθηκε να παρθεί απόφαση από την ενδοεπικοινωνία παρά να δει ο διαιτητής τη φάση στην ειδική τηλεόραση για το VAR που έχει στηθεί στο γήπεδο.

Δείτε video από τη στιγμή που ο Παπαπέτρου δείχνει σέντρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments