Αθλητισμός

Αλεσάντρο Τζεντίλε: “Έφαγε” κουτουλιά από παίκτη της Ανγκόλας (vid)

Αλεσάντρο Τζεντίλε: “Έφαγε” κουτουλιά από παίκτη της Ανγκόλας (vid)
Αλεσάντρο Τζεντίλε: Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Πάουλο της Ανγκόλας, κι ενώ το ματς ήθελε λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί.

Αλεσάντρο Τζεντίλε: Παραλίγο… σύρραξη στην αναμέτρηση Ιταλία – Ανγκόλα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ στην Κίνα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ματς, το οποίο πήραν εύκολα οι Ιταλοί, ο Πάουλο της Ανγκόλα είχε λεκτική διαμάχη με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Πολύ γρήγορα, τα πνεύματα… άναψαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια κουτουλιά του Ανγκολέζου παίκτη στον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο Τζεντίλε έσπρωξε τον Πάουλο και στη συνέχεια, ευτυχώς, η ένταση μειώθηκε, καθώς δεν υπήρχε… λόγος για να συνεχιστεί μια αψιμαχία σε ένα ματς των… 31 πόντων διαφοράς.

Δείτε το βίντεο με την αψιμαχία Τζεντίλε – Πάουλο

Τι έγινε στο Ιταλία – Ανγκόλα

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ανγκόλας η Ιταλία, καθώς επικράτησε με το 92-61. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν δυνατά το ματς, πήραν διαφορά 14 πόντων από την πρώτη περίοδο και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς νωρίς. Οι Ιταλοί σούταραν με 50% (33/66), έχοντας και το πολύ καλό 40% στα τρίποντα (12/30), ενώ έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και ξεκούρασαν αρκετά τους βασικούς τους παίκτες ενόψει του ματς με τη Σερβία.

Από την άλλη πλευρά η Ανγκόλα ήταν αρκετά άστοχη, καθώς είχε 2/18 τρίποντα (11%) και 25/65 στα σουτ εντός παιδιάς (38%).  Για τους νικητές ο Μπελινέλι είχες 17 πόντους, ενώ από 11 είχαν οι Χάκετ, Αμπάς και Μπρουκς. Για τους ηττημένους ο Γιανίκ Μορέιρα, που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ, είχε 15 πόντους, ενώ και ο Πάουλο είχε 12.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments