Αθλητισμός

Έρικ Μοράν: Επαφές του Ίβιτς στην Ισπανία

Έρικ Μοράν: Επαφές του Ίβιτς στην Ισπανία
Έρικ Μοράν: Η ΑΕΚ θέλει να "ξεφορτωθεί" τον Ισπανό μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας που είναι η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου.

Έρικ Μοράν: Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει απόψε (Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019) στην Ευρώπη και η ΑΕΚ «τρέχει» για να κλείσει το θέμα του Έρικ Μοράν. Ο Ισπανός μέσος δεν υπολογίζεται για τη φετινή χρονιά και προπονείται μόνος τους στα Σπάτα. Τόσο ο Ίλία Ίβιτς, όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν επαφές με ομάδες της Ισπανίας για την παραχώρησή του.

Όπως γράφει σήμερα η LiveSport, στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν άμεσα τα θέματα των παικτών που δεν υπολογίζονται. Ο Έρικ Μοράν έχει συμβόλαιο ως το 2021 και αρκετά υψηλές απολαβές, από τις οποίες θέλει να απαλλαγεί άμεσα η Ένωση. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου ελπίζουν πως θα βρεθεί κάποια πρόταση για την παραχώρηση του 28χρονου μέσου, έτσι ώστε να αδειάσει μια ακόμα θέση από το ρόστερ της ομάδας.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις έτσι ώστε ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, είτε με κανονική μεταγραφή, κάτι που θα ήταν το ιδανικό -και ανέλπιστο- σενάριο για την ΑΕΚ, είτε ως δανεικός, που επίσης θα ήταν θετική εξέλιξη για την Ένωση αν γλιτώσει μέρος ή και ολόκληρο το συμβόλαιό του.

AEK: «Οδεύει προς Κραϊόβα ο Τσόσιτς»

Ο Ούρος Τσόσιτς είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ για την νέα σεζόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η «Ένωση» βρίσκεται σε συζητήσεις με την πρόσφατη αντίπαλό της στον Γ’ Προκριματικό του Europa League, Κραϊόβα, για την παραχώρηση του Σέρβου. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει προχωρημένες συζητήσεις, αφού μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους και ο Τσόσιτς θα μετακομίσει στο πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments