Αθλητισμός

Γιάγκος Βούκοβιτς: Δεν υπάρχει θέμα με την ΑΕΚ

Γιάγκος Βούκοβιτς: Δεν υπάρχει θέμα με την ΑΕΚ
Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος αμυντικός δεν απασχολεί την "Ένωση", η οποία όμως ψάχνεται για την απόκτηση σέντερ μπακ.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό κι όπως ήταν φυσικό, το όνομά του άρχισε να “παίζει” σε αρκετά ρεπορτάζ συλλόγων από το εξωτερικό, αλλά και από την Super League. Δημοσιεύματα του ελληνικού αθλητικού Τύπου ανέφεραν ότι υπάρχει “θέμα” μεταξύ Βούκοβιτς και ΑΕΚ, καθώς η “Ένωση” αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες και να δώσει βάθος στη γραμμή των στόπερ. Ο Σέρβος αποτελεί πλέον κι επίσημα παρελθόν από τους Πειραιώτες, ωστόσο η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Σέρβο στόπερ.

Πάντως, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται… σίγουρα στη λίστα της ΑΕΚ, είναι ο Μεγιάδο.  Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 26χρονος Αργεντινός μέσος εξετάζεται σοβαρά. Πρόκειται για έναν δυναμικό χαφ που είχε ξεχωρίσει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος και φέτος έχει ήδη δύο συμμετοχές με ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Πέρσι μέτρησε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την φανέλα το ΟΦΗ. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αγωνίζεται στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, έναντι του ποσού των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θα κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ,  έχει ζητήσει από τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ με ύψος, με την ΑΕΚ να «σαρώνει» την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρουν την ιδανική λύση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments