Αθλητισμός

Μιγκέλ Μεγιάδο: Τον μέσο του ΟΦΗ τσεκάρει η ΑΕΚ

Μιγκέλ Μεγιάδο: Τον μέσο του ΟΦΗ τσεκάρει η ΑΕΚ
Μιγκέλ Μεγιάδο: Ο 26χρονος Αργεντινός αγωνίζεται στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού από την Τσακαρίτα Τζούνιορς.

Μιγκέλ Μεγιάδο: Ο Νίκος Κωστένογλου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ με ύψος, με την ΑΕΚ να “σαρώνει” την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρουν την ιδανική λύση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία.

Όμως οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν και περιπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο του ΌΦΗ. Σύμφωνα  με την «Ώρα των Σπορ», ο 26χρονος Αργεντινός μέσος εξετάζεται σοβαρά. Πρόκειται για έναν δυναμικό χαφ που είχε ξεχωρίσει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος και φέτος έχει ήδη δύο συμμετοχές με ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Πέρσι μέτρησε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την φανέλα το ΟΦΗ.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αγωνίζεται στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, έναντι του ποσού των 100 χιλιάδων ευρώ.

Παουλίνιο: «Φανταστικός ο κόσμος μας»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ένωσης, Παουλίνιο, πόσταρε στο Instagram τη φάση του τρίτου γκολ της Ένωσης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας τη χημεία που έχει με τον Σιμόες, ενώ αποθέωσε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας. «Υπάρχει μια μεγάλη χημεία μεταξύ μας.Όλη την τιμή και τη δόξα στο Θεό. Και μια λέξη για τον κόσμο: Φανταστικός», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments