Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Μαρτίνς τον “τσεκάρει” στη μεσαία γραμμή

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Μαρτίνς τον “τσεκάρει” στη μεσαία γραμμή
Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι δοκιμές του για τον 19χρονο άσο.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Ολυμπιακός πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες και το ταλέντο του 19χρονου Σέρβου ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Μάρκοβιτς είναι και λίγο… άτυχος. Στη θέση του, έχιε να ανταγωνιστεί ονόματα όπως οι Σεμέδο, Μεριά, Παπαδόπουλος, Σισέ και Μπα, κάτι που ουσιαστικά δεν του δίνει και πολύ… ζωτικό χώρο στην ενδεκάδα. Πάντως, στον Ολυμπιακό θέλουν να τον αναδείξουν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα πλάνα του τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Ο Πορτογάλος κόουτς των ερυθρολεύκων θεωρεί τον Μάρκοβιτς ως “ενδιαφέρον στοίχημα” και γι’ αυτό άλλωστε δεν συναίνεσε σε πιθανό δανεισμό του Μάρκοβιτς. Αντιθέτως, τον δοκιμάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής πίσω από τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, που έχουν περισσότερο ανασταλτικό ρόλο. Με το πλάνο για τον Μάρκοβιτς, εξάλλου, συνδέθηκε η παραχώρηση του Ανδρούτσου στον Ατρόμητο.

“Φορτσάρει” για την επιστροφή του ο Λάζαρος

Τον δικό του αγώνα δρόμου για να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους κάνει ο Έλληνας εξτρέμ. Ο ίδιος βέβαια βρίσκεται σε διαφορετική αφετηρία από την περσινή σεζόν και έχει θέσει πλέον ως στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή του στα γήπεδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοδουλόπουλος είχε υποστεί ρήξη χιαστών την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και τις πρώτες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο ίδιος συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και δίνει πλέον τη δική του «μάχη» για να αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετά. Ήδη, σύμφωνα με το «gavros.gr» αισθάνεται συνεχώς καλύτερα και περιμένει πως και πως την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Η βιασύνη, σε περιπτώσεις τραυματισμών, όπως αυτή, δεν συνίσταται, με αποτέλεσμα ο Λάζαρος να παίρνει τον χρόνο του και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να πατήσει ξανά το χορτάρι του Καραϊσκάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments