Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην ενεργό δράση

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην ενεργό δράση
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Έλληνας άσος αισθάνεται συνεχώς καλύτερα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τον δικό του αγώνα δρόμου για να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους κάνει ο Έλληνας εξτρέμ. Ο ίδιος βέβαια βρίσκεται σε διαφορετική αφετηρία από την περσινή σεζόν και έχει θέσει πλέον ως στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή του στα γήπεδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοδουλόπουλος είχε υποστεί ρήξη χιαστών την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και τις πρώτες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο ίδιος συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και δίνει πλέον τη δική του «μάχη» για να αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετά. Ήδη, σύμφωνα με το «gavros.gr» αισθάνεται συνεχώς καλύτερα και περιμένει πως και πως την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Η βιασύνη, σε περιπτώσεις τραυματισμών, όπως αυτή, δεν συνίσταται, με αποτέλεσμα ο Λάζαρος να παίρνει τον χρόνο του και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να πατήσει ξανά το χορτάρι του Καραϊσκάκη.

Αλβάρο Μεδράν: Ελεύθερος ο Ισπανός που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό

Ένα από τα ονόματα που είχαν βρεθεί στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Για τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια υπήρχε φημολογία στα μέσα του καλοκαιριού ότι γίνεται κουβέντα και πως είναι πολύ πιθανό να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Άλλωστε, ο ίδιος δεν υπολογιζόταν από τις «νυχτερίδες», αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε και για τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, εδώ και λίγες ώρες ο Μεδράν κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, καθώς η Βαλένθια ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός μέσος έλυσε το συμβόλαιο του με τις «νυχτερίδες» και είναι πλέον ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Πρόκειται για κεντρικό χαφ που είναι 25 ετών και έχει περάσει από αρκετές ισπανικές ομάδες. Συγκεκριμένα έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Χετάφε, την Αλαβές και τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Στην Ισπανία έχει αρκετά καλό όνομα με 77 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Μεδράν πλέον είναι ελεύθερος, ενώ είναι ανοιχτό και το παράθυρο των μεταγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments