Αθλητισμός

Καφού: Θρήνος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – Πέθανε ο γιος του

Καφού: Θρήνος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – Πέθανε ο γιος του
Καφού: Δύσκολες ώρες για τον Βραζιλιάνο παγκόσμιο πρωταθλητή με τη "Σελεσάο", ο οποίος έχασε τον γιο του.

Καφού: Οικογενειακή τραγωδία για τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του γιου του, Ντανίλο Φελισιάνο ντε Μοράις. Ο 29χρονος βρισκόταν στο Μπαρουερί του Σάο Πάολο και έπαιζε μπάλα με τους φίλους του, όταν κατέρρευσε λόγω αδιαθεσίας. Οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Άλμπερτ Αϊνστάιν”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τα δημοσιεύματα από τη “χώρα του καφέ” να αναφέρουν ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στη Βραζιλία, καθώς ο Καφού αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγικό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της κόρης του Ισπανού κόουτς, Λουίς Ενρίκε. Το κοριτσάκι έδινε σκληρή και άνιση μάχη με την ανίατη ασθένεια, καθώς υπέφερε από οστεοσάρκωμα, αρρώστια που συνδέεται με καρκίνο στα οστά. Σημειώνεται πως τους τελευταίους μήνες ήταν γνωστό πως ο Λουίς Ενρίκε αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε κάποια στιγμή να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας και να τον διαδεχτεί σε αυτήν ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ρομπέρτο Μορένο.

«Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε αυτό το σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την στοργή που μας δείξατε αυτούς τους μήνες και εκτιμούσε τη διακριτικότητα και την κατανόηση.

Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων «Sant Joan de Deu» και «Sant Pau» για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν… Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα σε θυμόμαστε κάθε ημέρα της ζωής σου με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον ξανά. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Λουίς Ενρίκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments