Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Σίγουρο του χαφ, “παίζεται” για φορ

Νίκος Νταμπίζας: Σίγουρο του χαφ, “παίζεται” για φορ
Νίκος Νταμπίζας: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φουλάρει για την απόκτηση αμυντικού χαφ και περιμένει... εξελίξεις αναφορικά με τη μεταγραφή του φορ.

Νίκος Νταμπίζας: Τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπουν πολλά “ανοίγματα”. Γι’ αυτό και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να επιλέξει, σύμφωνα με την “Πράσινη” σε ποια από τις δύο θέσεις θα ρίξει το βάρος για την ενίσχυση του ρόστερ. Εν τέλει, επέλεξε εκείνη του αμυντικού χαφ, καθώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να θέλει να προσθέσει και ένα δυνατό βιογραφικό στη θέση του σέντερ φορ, ωστόσο στα χαφ υπάρχει μεγάλο θέμα, καθώς το μόνο καθαρό εξάρι είναι ο Κουρμπέλης. Η απόφαση του Νταμπίζα πάρθηκε σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι έχουν μπροστά τους δέκα ημέρες, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όπου λήγει η προθεσμία για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχει βρεθεί ένας “κόφτης” για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ. Εφόσον όμως υπάρξουν εξελίξεις και στο μέτωπο των κομμένων, τότε μπορεί να γίνει η κίνηση και για σέντερ φορ, ο οποίος θα είναι στην ιεραρχία πίσω από τον Μακέντα και μπροστά από τον νεαρό Περέα.

Εάν βρεθεί λύση στο θέμα του Άντονι Μουνιέ και του Βαγγέλη Οικονόμου, δύο παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται και γίνεται προσπάθεια αποδέσμευσής τους, τότε το μπάτζετ θα ανοίξει και θα μπορεί να κρατήσει ακόμη μια προσθήκη. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, έχοντας αποκτήσει έναν χαφ.

Τα δεδομένα για Χατζηγιοβάνη

Η περίπτωση του 22χρονου άσου έχει μετατραπεί σε… σίριαλ. Οι πράσινοι έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Έλληνα εξτρέμ, αλλά δεν τα έχουν βρει μαζί του, με τον χρόνο να πιέζει τόσο το τριφύλλι, όσο και τον ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ουδείς θέλει να χαθεί ο Χατζηγιοβάνης έναντι… μηδενικού κέρδους, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο μπορεί να μείνει ελεύθερος. Από τη μεριά του Χατζηγιοβάνη, τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να αναζητούσε καλύτερη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παράλληλα τις κεραίες του ανοιχτές προς το εξωτερικό, αλλά το καλοκαίρι δεν ήρθε η πρόταση που θα περίμενε τόσο εκείνος, όσο και ο Παναθηναϊκός κατ’ επέκτασιν.

Οπότε, τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε ένα σταυροδρόμι. Και σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, τα πράγματα φαίνονται να οδεύουν προς τον ίδιο δρόμο με εκείνον που χάραξε ο Μπουζούκης. Την ανανέωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments