Ελλάδα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Έδωσε εντολή για τη σύλληψη του Παλαιοκώστα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Έδωσε εντολή για τη σύλληψη του Παλαιοκώστα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή για τη σύλληψη του Βασίλη Παλαιοκώστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Την εντολή που έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε σύσκεψη με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”. Ο υπουργός φέρεται να ζήτησε με επιτακτικό τρόπο την εύρεση και τη σύλληψη του διαβόητου δραπέτη, θέτοντας μάλιστα την υπόθεσή του ως προτεραιότητα, επικαλούμενος τον θάνατο του Γιώργου Βασιλάκη. “Βρείτε τον και συλλάβετέ τον για το αίμα του Υπασπιστή μου, Γιώργου Βασιλάκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο Γιώργος Βασιλάκης είχε βρει τραγικό θάνατο στις 24 Ιουνίου του 2010, ανοίγοντας τον φάκελο που προοριζόταν για τον νυν υπουργό. Στον φάκελο είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός,  ο οποίος ενεργοποιήθηκε στα χέρια του εκλιπόντος. Μέσω της χρήσης ειδικών χημικών, οι άνδρες της Αστυνομίας είχαν τότε καταφέρει να απομονώσουν ένα δακτυλικό αποτύπωμα πάνω σε χαρτί του επίμαχου φακέλου, συνδέοντας το αποτύπωμα με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Τα στοιχεία αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν είχε κατασκευάσει τη βόμβα, αλλά ήταν εκείνος που ανέλαβε τη μεταφορά της και την ταχυδρόμησή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που απορρέουν από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Espresso, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αυξηθεί η επικήρυξη του καταζητούμενου η οποία ήδη φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει συσταθεί ειδική ομάδα που θα έχει στην διάθεση της όλα τα υπερσύγχρονα μηχανήματα παρακολούθησης της υπηρεσίας και σκοπός της θα είναι μόνο ο εντοπισμός του Βασίλη Παλαιοκώστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments