Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Η ανάρτηση ηγετικού στελέχους για το Vox

Ρουβίκωνας: Η ανάρτηση ηγετικού στελέχους για το Vox
Ρουβίκωνας: "Υπάρχει ένα σκοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Ρουβίκωνας: Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, αναφέρθηκε στο θέμα του Vox μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι ο Ρουβίκωνας έχει το δικό του σχέδιο σε περίπτωση εισβολής στο Vox, τονίζοντας πως “αν κοπεί το σκοινί, θα πέσουμε όλοι”. Αναλυτικά η ανάρτηση: «Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.

Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.

Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

Πριν από μία εβδομάδα, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στα Εξάρχεια αλλά και στον χώρο του Βοξ. Υπήρξαν καταγγελίες για ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία  στον υπό κατάληψη χώρο του Vox, με συνέπεια να τραυματιστεί ένα άτομο, το οποίο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε μέσω social media μέλος του Ρουβίκωνα, ο τραυματίας δέχτηκε γκλομπ στο κεφάλι, ενώ αναφέρουν πως οι αστυνομικοί πέταξαν το δακρυγόνο, ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος μέσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments