Ελλάδα

Εξάρχεια: Άλλη μια νύχτα επεισοδίων – Εισβολή των ΜΑΤ στο Vox, ένας τραυματίας (vids)

Εξάρχεια: Άλλη μια νύχτα επεισοδίων – Εισβολή των ΜΑΤ στο Vox, ένας τραυματίας (vids)
Εξάρχεια: Νύχτα επεισοδίων στην περιοχή με μολότοφ, βόμβες κρότου - λάμψης, ξύλο και τραυματίες. Δείτε βίντεο.

Εξάρχεια: Άλλη μια νύχτα συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και αγνώστων στα Εξάρχεια, καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξέσπασαν επεισόδια στους γύρω δρόμους, αλλά και στον χώρο του Βοξ. Αναρχικοί κατήγγειλαν πως αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα στον υπό κατάληψη χώρο του Vox, με συνέπεια να τραυματιστεί ένα άτομο, το οποίο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Θυμίζουμε πως επεισόδια είχαν σημειωθεί και πριν από δύο μέρες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε μέσω social media μέλος του Ρουβίκωνα, ο τραυματίας δέχτηκε γκλομπ στο κεφάλι, ενώ αναφέρουν πως οι αστυνομικοί πέταξαν το δακρυγόνο, ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος μέσα.

Βίντεο από τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Επικράτησε πανικός στον χώρο του Βοξ, με αρκετό κόσμο να τρέχει την ώρα που έγινε η έφοδος από τα ΜΑΤ. Σε ένα από τα δύο βίντεο που δημοσιεύτηκαν την ώρα των επεισοδίων, ακούγονται φωνές, αλλά και κρότοι από τα δακρυγόνα την ώρα της εφόδου.

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 1

Βίντεο (1/3): Η στιγμή της επίθεσης στο Βοξ. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

Στο δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε ένας εκ των αναρχικών, ακούγεται να προκαλεί τον αστυνομικό, αλλά και αυτός με την σειρά του να απαντά, πριν αποχωρήσει με τα υπόλοιπα ΜΑΤ.

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 2

Βίντεο (2/3): Μπάτσοι επιτίθενται φραστικά μετά την επίθεση. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

Επεισόδια σημειώθηκαν και στους γύρω δρόμους, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση δακρυγόνων. Οι συγκρούσεις κράτησαν αρκετά λεπτά, με την αστυνομία να προχωρά στην προσαγωγή επτά ατόμων στην διάρκεια της νύχτας. Ωστόσο και οι επτά μετά από μερικές ώρες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments