Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του από το Champions League

Λεονάρντο Κούτρης: Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του από το Champions League
Λεονάρντο Κούτρης: Ο Πέδρο Μάρτινς δεν συμπεριέλαβε τον νεαρό αμυντικό στη λίστα για τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA την ευρωπαϊκή του λίστα για τους αγώνες των ομίλων του Champions League, με τον Πέδρο Μάρτινς να μην συμπεριλάβει σε αυτής τον διεθνή αριστερό μπακ. Ο Πορτογάλος προπονητής έκρινε ότι δεν “χωρούσε ” στη λίστα καθώς έχεις άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με το Sportime, o Κούτρης ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μπακ είχε προ ημερών συνομιλία με τον Μαρτίνς και δεν πίστευε πως θα έμενε εκτός 23άδας. Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού έχει χάσει φέτος τη θέση του βασικού αριστερού οπισθοφύλακα από τον Τσιμίκα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

Το δίλημμα του Μάρτινς

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες και τον ταπεινό χαρακτήρα του Κούτρη. Η απόφαση να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστα δεν ήταν εύκολη, αλλά δεν “χωρούσε”. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη λίστα για τα παιχνίδια του Champions League πήρε 4 στόπερ, 3 πλάγιους μπακ και ένα πολυεργαλείο. Έτσι ήταν δεδομένο πως όταν ένας εκ των Τσιμίκα ή Κούτρη βρίσκεται στην ενδεκάδα, ο άλλος θα είναι εκτός αποστολής, καθώς κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο θα βρίσκεται είτε ο Τοροσίδης, είτε ο Γκασπάρ που μπορούν να αγωνιστούν και στα δύο άκρα της άμυνας.

Αν ο Μαρτίνς επέλεγε τον Κούτρη τότε θα έπρεπε να αφήσει εκτός λίστας τον Τσιμίκα. Ωστόσο ο δεύτερος ήταν εξαιρετικός στα προκριματικά, και εντυπωσιακά βελτιωμένος ανασταλτικά σε σχέση με πέρσι. Ο Κούτρης θα είναι σίγουρα στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για τα παιχνίδια εντός των συνόρων.

Ο Κούτρης βέβαια παρά την απογοήτευσή του έδειξε τις προηγούμενες ημέρες πόσο σωστός επαγγελματίας είναι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Κόκκινου Πρωταθλητή”, ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη στάση που είχαν στις τελευταίες προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έμειναν εκτός της ευρωπαϊκής λίστας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments