Lifestyle

Η Playmate της Βουλγαρίας είναι Ελληνίδα (pics)

Η Playmate της Βουλγαρίας είναι Ελληνίδα (pics)
Η Ιωάννα Ζησάκη από την Θεσσαλονίκη "τρελαίνει" τον ανδρικό πληθυσμό της Βουλγαρίας.

Η Ιωάννα Ζησάκη από την Θεσσαλονίκη συμμετείχε το 2014  στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Playmate» της χρονιάς. Όχι στον διαγωνισμό της Ελλάδας, αλλά της Βουλγαρίας, όπου σπούδαζε αγγλική φιλολογία. Μάλιστα οι άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο τοπικό Playboy τον Ιούνιο του 2016 προκάλεσαν ταραχή στους άνδρες της χώρας.

Μετά τα καλλιστεία η Ιωάννα ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, και φυσικά μπήκε και στην καρδιά όλων των απανταχού αρσενικών. Κάθε της νέο χτύπημα αναστατώνει του άνδρες. Η 31χρονη, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πως να ποζάρει στον φακό, κάτι που το αποδεικνύει σε κάθε ανάρτηση της στα social media.

Σε μία από τις συνεντεύξεις της αποκάλυψε πως γυμνάζεται καθημερινά, το οποίο είναι απόλυτα λογικό αν δει κανείς το καλλίγραμμο κορμίτη, και λατρεύει τη μαγειρική. Πέρα από το μόντελινγκ ασχολείται με μεταφράσεις, καθώς σπουδάσει Αγγλική φιλολογία, ενώ χόμπι της είναι η φωτογραφία. Λατρεύει την όπερα και τα… γλυκά αν και τα τελευταία μετανιώνει κάθε φορά, που παρασύρεται. Το δυνατό της σημείο είναι η επιμονή της σε ό,τι έχει αποφασίσει να καταφέρει και η προσαρμοστικότητά της σε καινούργιες καταστάσεις.

Δείτε την πανέμορφη Ελληνίδα playmate:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments