Lifestyle

Nicki Minaj: Αποσύρεται από το τραγούδι για να γίνει μητέρα (vid)

Nicki Minaj: Αποσύρεται από το τραγούδι για να γίνει μητέρα (vid)
Nicki Minaj: H διάσημη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για όσους τη μισούν.

Nicki Minaj: Σε μία απρόσμενη ανακοίνωση που τάραξε τα νερά της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας προχώρησε η διάσημη ράπερ, που αποκάλυψε ότι αποσύρεται καλλιτεχνική σκηνή της ραπ.«Αποφάσισα να αποσυρθώ και να αποκτήσω οικογένεια» έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter η διάσημη ράπερ.

Η 36χρονη ράπερ, ηθοποιός αλλά και μοντέλο, έγινε ιδιαίτερα γνωστή για το προκλητικό της στιλ και τα τραγούδια της όπως το «Anacoda». Είναι αρραβωνιασμένη με ένα στέλεχος της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, τον Κένεθ Πίτι και μάλιστα, αναμένεται ότι θα παντρευτούν εντός των επόμενων μηνών.

Αυτός ήταν και ο λόγος πίσω από την αιφνίδια αποχώρηση της Nicki Minaj. Σύμφωνα με την δήλωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια εγκαταλείπει την μουσική βιομηχανία για να δημιουργήσει μία νέα ζωή, η οποία θα της επιτρέπει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Βέβαια η διάσημη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για όσους τη μισούν. «Ξέρω ότι είστε ευτυχισμένοι τώρα», σημείωσε, ενώ έστειλε και μήνυμα στους θαυμαστές της να τη στηρίζουν κι ότι τους αγαπά.

Οι επιτυχίες της Nicki Minaj

Από το 2010, η Nicki Minaj, η οποία κατάγεται από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σταρ της ραπ, όπως με τους Ντρέικ και Λιλ Γουέιν. Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, λόγω της διαμάχης της με την άλλη επιτυχημένη ράπερ, την Κάρντι Μπι.

Αναρίθμητοι είναι οι ράπερ που έχουν ανακοινώσει κατά διαστήματα ότι αποχωρούν από τη σκηνή και πολλοί φαν της Nicki Minaj παρακολουθούν τις εξελίξεις με «κομμένη» την ανάσα, μη θέλοντας να πιστέψουν ότι η ράπερ το εννοεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments