Video

Up Drones: Εντυπωσιακά πλάνα από την αιώνια μάχη για την επιβίωση (vid)

Up Drones: Εντυπωσιακά πλάνα από την αιώνια μάχη για την επιβίωση (vid)
Up Drones: Ακόμη ένα φοβερό βίντεο από την εν λόγω ομάδα, στο οποίο απεικονίζεται η προσπάθεια ενός κοπαδιού δελφινιών για κυνήγι.

Up Drones: Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα από… αέρος αλλά και από τον βυθό, τα οποία εξασφάλισε η ομάδα της “Up Drones”. Στο νέο τους βίντεο, απεικονίζεται η φοβερή μάχη που δίνεται στα νερά του Ευβοϊκού Κόλπου, μεταξύ ενός κοπαδιού δελφινιών και ενός αντίστοιχου από σαρδέλες. Το θέμα του βίντεο είναι μεν “κλασικό”, καθώς αφορά τη μάχη του αδύναμου για την επιβίωση, απέναντι στον ισχυρό θηρευτή, αλλά τα πλάνα, τόσο από ψηλά, όσο και από τον βυθό, είναι άκρως εντυπωσιακά. Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως ένα ήσυχο απόγευμα στον Ευβοϊκό μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης, με τα δελφίνια να προσεγγίζουν τις σαρδέλες και τα μικρότερα ψάρια να προσπαθούν εναγωνίως να διαψεύσουν την κλασική ρήση, το ότι το μεγάλο ψάρι, τρώει το μικρό.

Δελφίνια vs Σαρδέλες στον Ευβοϊκό

Η ομάδα Up Drones είχε ασχοληθεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τα δελφίνια και συγκεκριμένα με τον “χορό” τους στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Η περιοχή είναι γνωστή ως τουριστικό θέρετρο λόγω της τοποθεσίας της. Όλος ο οικισμός βρίσκεται πάνω σ’ ένα μεγάλο κόλπο. Η κεντρική παραλία βρίσκεται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου. Είναι μεγάλη σε μήκος αλλά στενή σε πλάτος. Έχει ψιλή άμμο και τα νερά είναι κρύα και καθαρά. Εδώ το λιμάνι της περιοχής φιλοξενεί μικρά και μεγάλα πλεούμενα.

Το καταπράσινο τοπίο σμίγει με την θάλασσα σε γραφικούς μικρούς κολπίσκους και ακρογιάλια με καθάρια νερά. Τα θαλάσσια ρεύματα του Βόρειου Ευβοϊκού που δημιουργούν και το παλιρροϊκό ρεύμα του Ευρίπου προφυλάσσουν τα νερά της θάλασσας που βρέχει τον Θεολόγο. Η νέα Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας είναι ταχείας κυκλοφορίας και επιτρέπει την γρήγορη και ασφαλή οδική μετάβαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments