Αθλητισμός

Γιάννης Κωστή: Τα δεδομένα για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό

Γιάννης Κωστή: Τα δεδομένα για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό
Γιάννης Κωστή: Η μεταγραφή έδειξε να "χαλάει", όμως υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του Κυπρίου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αργά ή γρήγορα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Γιάννης Κωστή: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday“, η διαφωνία για τα μπόνους πήγε πίσω το θέμα του Κυπρίου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό. Όμως, όπως αναφέρει στη συνέχεια η εφημερίδα, η μεταγραφή, αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί. Οι Πειραιώτες έχουν δείξει πως όταν θέλουν παίκτη δεν κολλάνε σε τέτοια. Τη βεβαιότητα της πιάτσας ενισχύει η αδιαφορία που δείχνουν οι άλλοι μεγάλοι της Σούπερ Λίγκας. Μπορεί στο μέλλον να αλλάξουν στάση, όμως, προς το παρόν δείχνουν πως θεωρούν τον Κύπριο εν δυνάμει παίκτη του Ολυμπιακού.

Δεν ξεχνάει τον Σάντας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ορισμένες κινήσεις την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Μπορεί να υπάρχει περιθώριο για την ελεύθερη αγορά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά θεωρείται απίθανο να κινηθούν οι Πειραιώτες για κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα σταματήσουν να παρακολουθούν κάποιες περιπτώσεις που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτινς.

Μια από αυτές είναι ο Μπρούνο Σάντας που ανήκει στην Μπράγκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε τον 21χρονο στην ομάδα του. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως στο φινάλε των μεταγραφών επιχείρησε να τον φέρει στο λιμάνι. Σύμφωνα με τους τοπικά ΜΜΕ ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του, αλλά η Μπράγκα άργησε να απαντήσει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments