Αθλητισμός

Λάζαρ Ρόμανιτς: Τον “καλοβλέπει” ο Ίβιτς για την ΑΕΚ

Λάζαρ Ρόμανιτς: Τον “καλοβλέπει” ο Ίβιτς για την ΑΕΚ
Λάζαρ Ρόμανιτς: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν και έχει ήδη μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Λάζαρ Ρόμανιτς: Φοβερά έχει μπει στη σεζόν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λαμίας. Σε δύο παιχνίδια μετρά ένα γκολ και μία ασίστ, γεγονός που τον έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας. Σύμφωνα με το Sportime, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και οι απολαβές του είναι άκρως προσβάσιμες καθώς δεν ξεπερνάνε τις 15.000 ευρώ ετησίως.

Ήταν μέχρι πρότινος πελάτης του Ίλια Ίβιτς, προτού ο Σέρβος αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν τον έχει… ξεχάσει. Άλλωστε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στ ο νέο 3-5-2 του Νίκου Κωστένογλου με την ανάλογη μάθηση και το συμβόλαιο του Χουλτ να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, ο Ρόμανιτς έχει θέση ως φουλ μπακ.

Μάλιστα, η ΑΕΚ όπως αναφέρει η στήλη «Παρασκήνια» στο Sportime του Σαββάτου, έχει ήδη κάνει τα προκαταρκτικά και εν ευθέτω χρόνο το «ντου» που θα κουμπώσει πρόωρα το deal με τον Λάζαρ Ρόμανιτς μια και αν συνεχίσει έτσι ο 21χρονος Σέρβος δεν αποκλείεται ο ανταγωνισμός να μεγαλώσει επικίνδυνα.

Μιλάμε για μία συμφωνία που θα τεθεί εν ισχύ –και τυπικά- την 1η Ιανουαρίου και θα είναι καθαρά στο χέρι της ΑΕΚ για το πότε θα την ενεργοποιήσει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments