Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: Το χειρουργείο, η θεραπεία βελονισμού και η απώλεια δεκάδων κιλών

Πάνος Καμμένος: Το χειρουργείο, η θεραπεία βελονισμού και η απώλεια δεκάδων κιλών
Αίσθηση έχει προκαλέσει η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Πάνου Καμμένου από την απώλεια κιλών.

Αγνώριστος εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τις “μίζες” στο Υπουργείο Εξωτερικών επί θητείας του κ. Νίκου Κοτζιά ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.  Φανερά αδυνατισμένος και ηλιοκαμμένος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους δημοσιογράφους αλλά και στους παρευρισκόμενους στο χώρο με την εμφάνισή του.

Η αλήθεια είναι ότι χθες, όσοι περίμεναν να δουν τον Πάνο Καμμένο που έφτανε στο κτήριο της Εισαγγελίας Διαφθοράς παραξενεύτηκαν βλέποντας από μακριά να έρχεται η κα Έλενα Τζούλη και άλλοι τρεις άνδρες.  Φορώντας στενό κουστούμι με ιταλικό στυλ, μαύρα γυαλιά και σκαρπίνια ο Πάνος Καμμένος ήταν ένας άλλος άνθρωπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Άμυνας πριν από μερικούς μήνες είχε υποβληθεί σε μια σοβαρή επέμβαση στο στομάχι του. Το χειρουργείο δεν ήταν εύκολο ενώ ο πρώην υπουργός προχώρησε στην επέμβαση για να αντιμετωπίσει ένα κληρονομικό ζήτημα που είχε και ο πατέρας του κ. Καμμένου, Ηλίας.

Η πολύ σοβαρή επέμβαση στο στομάχι του πρώην υπουργού έγινε για να του αφαιρέσουν λέμφωμα. Η δίαιτα που ακολουθεί μετά το χειρουργείο έχει το αποτέλεσμα που είδαν όλοι την Παρασκευή έξω από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καμμένος έχει χάσει περί τα 43 κιλά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος είχε ξεκινήσει πριν από τρια χρόνια προσπάθειες για να διώξει από πάνω του τα παραπανίσια κιλά που αποτελούσαν πρόβλημα για την υγεία του. Πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο τον ΑΝΕΛ να έχει απευθυνθεί σε διαιτολόγους και διατροφολόγους ενώ εκείνη που έκανε αρκετά καλή δουλειά ήταν μια γυναίκα που εφάρμοσε την κινεζική μέθοδο του βελονισμού.

Έτσι ο κ. Καμμένος τηρώντας υγιεινή διατροφή, κάνοντας ελαφριά άσκηση και βελονισμό κατάφερε να χάσει περίπου 35 κιλά, πριν το κρίσιμο χειρουργείο.  Φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της συζύγου του κ. Καμμένου είχε συστήσει στον πρώην υπουργό τη συγκεκριμένη βελονίστρια η οποία κατάφερε κατά τις δυο συναντήσεις την εβδομάδα  που είχε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να του κόψει τις λιγούρες αλλά και την όρεξη για τα πιτόγυρα, τα κοντοσούβλια, το ποτό και τις άλλες παχυντικές τροφές που άρεσαν στον κ. Καμμένο.

Ανανεωμένος και έχοντας απαλλάξει το σώμα του από τα περιττά κιλά ο …αγνώριστος Πάνος Καμμένος ασχολείται, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συγγραφή βιβλίου στο οποίο θα αναλύει και θα αποκαλύπτει με στοιχεία, όλα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησής του με τον Αλέξη Τσίπρα. Σημαντικό θα είναι το κεφάλαιο για το πως φθάσαμε στη συμφωνία των Πρεσπών.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν ο πρώην υπουργός Άμυνας έχει αφιερωθεί στην οικογένειά του, στη συγγραφή του βιβλίου και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments