Αθλητισμός

Ελλάδα – Λιχτενστάιν 1-1

Ελλάδα – Λιχτενστάιν 1-1
Ελλάδα - Λιχτενστάιν 1-1: Ο Μασούρας έβαλε μπροστά στο σκορ τη "γαλανόλευκη", αλλά η Εθνική κατάφερε να έρθει... ισόπαλη με το Λιχτενστάιν, το οποίο δεν είχε σημειώσει ούτε γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια του στον όμιλο.

Ελλάδα – Λιχτενστάιν 1-1: Κίνητρο δεν υπήρχε, ούτε κόσμος πολύς στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, η Εθνική όφειλε να παίξει για το… ονόρε στα εναπομείναντα παιχνίδια του 10ου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2020. O αντίπαλος προσφερόταν για σκορ και θέαμα, αλλά στο τέλος, το τίμιο Λιχτενστάιν που δεν είχε ούτε βαθμό, ούτε γκολ στα προηγούμενα ματς, κατάφερε να φύγει με βαθμό από την Αθήνα, καθώς ο Σαλάνοβιτς (85′) ισοφάρισε το γκολ του Μασούρα (33′).

To Λιχτενστάιν ήρθε στην Αθήνα για να παίξει, ό,τι μπορεί, προερχόμενο από ένα πρόγραμμα γεμάτο ήττες στα τελευταία της 17 επίσημα ή φιλικά παιχνίδια, με εξαίρεση τα ματς με Γιβραλτάρ και Κατάρ αλλά και την ισοπαλία κόντρα στην Αρμενία στο Nations League. Για την Εθνική μας, τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα, με το σημερινό παιχνίδι να μπαίνει στη λίστα με τα πιο “ντροπιαστικά” αποτελέσματα των τελευταίων ετών, μετά τις ήττες από τα Νησιά Φερόε και το Λουξεμβούργο.

Πολύ κακή η απόδοση των διεθνών με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της να αγωνίζονται χωρίς όρεξη, βλέποντας το ματς σαν αγγαρεία. Αυτός ήταν ο πέμπτος βαθμός της Εθνικής σε έναν όμιλο που με ελάχιστη σοβαρότητα θα μπορούσε να ήταν του “χεριού” μας, ωστόσο στο γήπεδο, φάνηκαν τα αντίθετα αποτελέσματα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments