Αθλητισμός

Γιάγια Μπανανά: Θέλει να κλείσει άμεσα την υπόθεση ο Ολυμπιακός

Γιάγια Μπανανά: Θέλει να κλείσει άμεσα την υπόθεση ο Ολυμπιακός
Γιάγια Μπανανά: Οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για να ξεκαθαρίσουν οριστικά την κατάσταση με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Γιάγια Μπανανά: Η αντίδραση του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή ενόχλησε αρκετά τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” απέδιδαν τη συμπεριφορά του Καμερουνέζου στο γεγονός ότι έμεινε εκτός όλων των μεταγραφικών κόλπων ο εκπρόσωπος του παίκτη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday. Στον Ολυμπιακό, πάντως, θα την κλείσουν άμεσα την υπόθεση για να μην αφήσουν το θέμα να… πλανάται.

Ο Γιάγια Μπανανά είχε αναφέρει τα εξής στην ανάρτησή του: «Οι πρόσφατες ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται στα social media και στις ιστοσελίδες πολλών μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη σχέση μου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός με υποχρεώνουν να σπάσω της σιωπή μου για να αποκαταστήσω τις ακόλουθες αλήθειες και να δηλώσω με βεβαιότητα ότι: Σήμερα, έχω ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Ως εκ τούτου και αντίθετα με αυτά που διαβάζω και ακούω, αρνούμαι οποιαδήποτε προγραμματισμένη παραβίαση και βεβαιώνω ότι η σύμβασή μου με την Ολυμπιακό δεν έχει τερματιστεί μέχρι σήμερα. Έχεις απεριόριστο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, του ηγέτες, τους παίκτες και τους οπαδούς. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να σταματήσει οποιοδήποτε παραπλανητικό τρόπος κάλυψης της κατάστασής μου με τον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία αυτή έγινε στο Παρίσι, στις 6/9».

Τα δεδομένα για τον Κωστή

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday”, η διαφωνία για τα μπόνους πήγε πίσω το θέμα του Κυπρίου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό. Όμως, όπως αναφέρει στη συνέχεια η εφημερίδα, η μεταγραφή, αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί. Οι Πειραιώτες έχουν δείξει πως όταν θέλουν παίκτη δεν κολλάνε σε τέτοια.

Τη βεβαιότητα της πιάτσας ενισχύει η αδιαφορία που δείχνουν οι άλλοι μεγάλοι της Σούπερ Λίγκας. Μπορεί στο μέλλον να αλλάξουν στάση, όμως, προς το παρόν δείχνουν πως θεωρούν τον Κύπριο εν δυνάμει παίκτη του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments