Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Το παίρνει πάνω του για Χατζηγιοβάνη

Γιάννης Αλαφούζος: Το παίρνει πάνω του για Χατζηγιοβάνη
Γιάννης Αλαφούζος: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να είναι διατεθειμένος να πάρει πάνω του το θέμα της ανανέωσης του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Γιάννης Αλαφούζος: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει σημαντικός για τους “πράσινους”. Ειδικότερα στην περσινή νεανική ομάδα που παρουσίασε ο Γιώργος Δώνης. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έκαναν πολλές ομάδες να παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Το συμβόλαιο του νεαρού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγους μήνες μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει χωρίς να πάρει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα ο Παναθηναϊκός. Οι δυο πλευρές ήταν σε επαφή τον τελευταίο καιρό, αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία. Ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε να πείσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει και από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει.

Γιάννης Αλαφούζος: Ενεργοποιείται για τον Χατζηγιοβάνη

Όλο το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός περίμενε μια καλή πρόταση για να πουλήσει τον νεαρό. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και πλέον οι δρόμοι είναι δυο. Ο Χατζηγιοβάνης θα πειστεί να ανανεώσει ή θα αποχωρήσει ελεύθερος. Οι “πράσινοι” δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν χωρίς χρήματα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά τους στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες για να αλλάξουν τα δεδομένα θα ενεργοποιηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει βοηθήσει σε κάποια θέματα παρά το γεγονός πως έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Σύμφωνα με το Sportime, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ θα έχει προσωπική επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτό το πολύμηνο σίριαλ. Η ευχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι πως μετά την παρέμβαση του μεγαλομέτοχου η κατάληξη θα είναι θετική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments