Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια: Τον τσεκάρουν ομάδες από Ιταλία και Γερμανία

Μάρκο Λιβάγια: Τον τσεκάρουν ομάδες από Ιταλία και Γερμανία
Μάρκο Λιβάγια: Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ έχει μπει στα μπλοκάκια πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Μάρκο Λιβάγια: Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης επιθετικός δείχνει να περνάει την καλύτερη φάση του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ακόμα και την περίοδο με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο, ο Μάρκο Λιβάγια ήταν σταθερά μέσα στους κορυφαίους της Ένωσης. Στο παιχνίδι με την Κραϊόβα πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ, ενώ σκόραρε δυο φορές στα παιχνίδια με την Τράμπζονσπορ και έκανε τα πάντα για να ανατρέψει στην κατάσταση.

Μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο “απελευθέρωσε” τον Μάρκο Λιβάγια που νιώθει έτοιμος να γίνει ο αγωνιστικός ηγέτης της φετινής ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου του έχει δώσει τις ελευθερίες που ζητάει στο παιχνίδι του και κάθε φορά παρουσιάζεται και καλύτερος. Και από την συμπεριφορά του φαίνεται ότι νιώθει καλά. Πριν λίγες ημέρες, όταν σκόραρε στην Τρίπολη, ανέβηκε στα κάγκελα για να πανηγυρίσει με τον κόσμο.

Μάρκο Λιβάγια: Παίρνει την ΑΕΚ από το χέρι και…αρέσει

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μάρκο Λιβάγια δεν έχει περάσει απαρατήρητο από ομάδες του εξωτερικού. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κροάτης έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και έχει ένα καλό όνομα. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κροατίας λίγους μήνες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο όταν η χώρα του κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Όλα αυτά είναι αρκετά για να τον κάνουν περιζήτητο.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως το όνομα του Λιβάγια έκανε “γκελ” σε πολλές ομάδες από την Τουρκία. Ο ίδιος δύσκολα θα άφησε την ΑΕΚ για να πάει σε ομάδα από την Τουρκία. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή μεταγραφή σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αρκετοί σύλλογοι από την Γερμανία και την Ιταλία εξετάζουν την περίπτωση του. Αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να έρθει κάποια μεγάλη πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments