Ελλάδα

Μενίδι: Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Μενίδι: Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ
Μενίδι: Καραμπόλα με λεωφορείο του ΟΑΣΑ και τέσσερα οχήματα στη λεωφόρο Πάρνηθος. Τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Μενίδι: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής. Λεωφορείο του ΟΑΣΑ, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 727 ενεπλάκη σε καραμπόλα με τέσσερα Ι.Χ. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος εγκλωβίστηκε στη θέση του και ειδοποίησε την πυροσβεστική για να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Στο λεωφορείο (που έχει υποστεί σοβαρές ζημιές), επέβαινε άγνωστος αριθμός επιβατών, ωστόσο πέραν του οδηγού δεν έχει υπάρξει ως τώρα κάποια πληροφορία για άλλον τραυματισμό. Στη φωτογραφία την οποία δημοσίευσε η ιστοσελίδα parnesnews.gr φαίνεται το μέγεθος της ζημιάς που προκλήθηκε στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ από τη σύγκρουση με τα άλλα οχήματα.

Το εν λόγω περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό, καθώς την εβδομάδα που πέρασε και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ  στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, στο ρεύμα εισόδου, κοντά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Το λεωφορείο συγκρούστηκε με τρία Ι.Χ και η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δέκα ατόμων τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου” για τις πρώτες βοήθειες, φέροντας ελαφρά τραύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments