Lifestyle

GNTM 2: Απόψε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

GNTM 2: Απόψε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου
GNTM 2: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του show μόδας.

GNTM 2: Τηλεοπτική συνταγή που κερδίζει… δεν αλλάζει, με το δημοφιλές ριάλιτι να ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό, μέσω της τηλεόρασης του Star. Απόψε στις 21:00 θα προβληθεί η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, τα γυρίσματα του οποίου έλαβαν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων, είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές “τρελαίνοντας” τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης, με τους ιθύνοντες του Star να περιμένουν παρόμοια ανταπόκριση από το κοινό και στο… part 2.

Το ριάλιτι επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα πρόσωπα, τα οποία θα προτάξουν τα κάλλη τους ενώπιον της κριτικής επιτροπής, που θα την αποτελούν οι Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και φυσικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και φέτος, αναμένεται να υπάρξει αρκετή ένταση, καθώς οι τέσσερις κριτές δεν θα χαριστούν σε καμία υποψήφια, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το trailer του δευτέρου κύκλου.

“Εμένα μ’ αρέσει όλο αυτό, το σώμα σου είναι στεγνό”, “Οι κοιλιακοί είναι απ’ το χωράφι, δεν είναι απ’ το γυμναστήριο”, “Φωτογραφικά αυτό θα με ενοχλούσε πάρα πολύ, δεν θα το επέλεγα”, “Θέλουμε λίγο να στεγνώσουμε”, Έχει δίκιο γιατί τρώω συνέχεια γλυκό και βάφλες”, “Είναι κάτι που βιώνω από πολύ μικρή ηλικία και γι΄αυτό δεν είχα πολλούς φίλους μεγαλώνοντας”, “Ούτε εγώ είχα”, είναι μερικές από τις ατάκες που θα ακουστούν και θα… πικράνουν υποψήφια μοντέλα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments