Video

Βίκυ Καγιά: “Δεν θα ξαναέκανα τον Πρωινό καφέ για μόνο δύο μήνες”

Βίκυ Καγιά: “Δεν θα ξαναέκανα τον Πρωινό καφέ για μόνο δύο μήνες”
Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το διάστημα κατά το οποίο ήταν παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ», τονίζοντας ότι δεν θα το έκανε ξανά για τόσο μικρό διάστημα.

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του GNTM, γύρισε πίσω στο παρελθόν της στην τηλεόραση και αναφέρθηκε στη μοναδική συνεργασία την οποία δεν θα ξαναέκανε τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όπως τόνισε, δεν πρόκειται να έκανε ξανά τον «Πρωινό καφέ», τουλάχιστον όχι μόνο για δύο μήνες όπως το είχε κάνει στο παρελθόν. Επισήμανε ότι τότε είχε ήδη υπογράψει για το Next top model της επόμενης σεζόν και την έβαλαν να τελειώσει τη σεζόν στον «Πρωινό καφέ», ενώ αν το επέλεγε τώρα θα το έκανε για ολόκληρη τη χρονιά.

«Η συνεργασία μου με τον Σταμάτη Φασουλή, ήταν μία από τις καλύτερες μου ever. Δεν θα ξαναέκανα το Πρωινό καφέ για δύο μήνες μονό όπως με έβαλαν και το έκανα! Αν το επέλεγα θα το έκανα για όλη τη χρονιά! Είχαμε υπογράψει για την επομένη σεζόν για το Next top model και μας βάλανε να τελειώσουμε τη σεζόν στον Πρωινό καφέ», ανέφερε η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τα μηνύματα που δέχεται στο Instagram. Η ίδια είπε πως δεν τις έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες, ωστόσο δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα όταν άρχισε το GNTM.

«Δεν μου έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες. Μόνο πολλά υβριστικά μηνύματα, όταν είχε ξεκινήσει το GNTM. Γιατί περάσαμε τη μία, κόψαμε την άλλη… Μόνο αυτά», είπε χαρακτηριστικά στον Θέμη Γεωργαντά.

Δείτε ένα απόσπασμα των όσων ανέφερε στην εκπομπή «After Dark»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments