Lifestyle

Χώρισε η Δήμητρα Ματσούκα

Χώρισε η Δήμητρα Ματσούκα
Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης η Δήμητρα Ματσούκα είναι και πάλι ελεύθερη.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι από τα άτομα των Media που θέλουν η προσωπική τους ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γνωστή ηθοποιός ήταν σε σχέση με επιχειρηματία από τον Φεβρουάριο του 2017. Παρά το γεγονός πως η σχέση τους δεν ήταν κρυφή, οι εμφανίσεις τους μπροστά στους φωτογράφους είναι ελάχιστες. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά πήρε κοινή απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, τα γκρίζα σύννεφα υπήρχαν εδώ και καιρό, αφού εκείνος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του έπρεπε να βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Το ζευγάρι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσει την κρίση στη σχέση του, όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν τα κατάφερε. Η Δήμητρα Ματσούκα, μετά τον χωρισμό της, έκανε διακοπές στην Τήνο μαζί με την επιστήθια φίλη της και σκηνοθέτιδα Άσπα Καλιάνη, με την οποία έχουν συνεργαστεί πολλές φορές.

Η ηθοποιός γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα». Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον χωρισμό επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι και ξεκίνησε την ανακαίνιση, αφού θέλει να κάνει μια νέα αρχή.

Δήμητρα ματσούκα: Σύντομο βιογραφικό

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1993, όταν ακόμη βρίσκονταν στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, μέσα από την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Τμήμα Ηθών». Ακολούθησαν κάποιες σύντομες εμφανίσεις στις σειρές «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα» και «Ταύρος με Τοξότη» το 1994, καθώς και «Δρόμοι της πόλης» και «Ανατομία ενός εγκλήματος» το 1995.

Τη σεζόν 1997-1998 πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο, στη σειρά «Είμαστε στον αέρα», όπου συνεργάστηκε με τους Θοδωρή Αθερίδη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Δημήτρη Σταρόβα. Έπειτα, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Το φύλλο, το πηγάδι, το αγγέλιασμα» στην ΕΤ1 και «Άγγιγμα ψυχής» στον ΑΝΤ1. Τη σεζόν 1999-2000, επιλέχθηκε από τον Βασίλη Νεμέα να πρωταγωνιστήσει στη κωμική σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα». Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, αφού δεν είχε κάνει ξανά κωμωδία, τελικά δέχθηκε και μάλιστα λόγω επιτυχίας έγινε πιο δημοφιλής στο κοινό. Τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά «Δούρειος ίππος» και έπειτα (2001-2002) στη σειρά «Στο δρόμο της καρδιάς» με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Το 2004, έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά του ALPHA, «Όλα στην ταράτσα», ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Κιμούλη στη σειρά «Ξέχασε με» στο ίδιο κανάλι. Το 2005 συμμετείχε στις σειρές «Το Κόκκινο Δωμάτιο» και «Πες μου ναι», ενώ το 2007, έπαιξε σε ένα επεισόδιο στην αστυνομική σειρά «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Τη σεζόν 2008-2009, πρωταγωνίστησε στη σειρά εποχής «Ματωμένα Χώματα» και τη σεζόν 2010-2011 στη σειρά του MEGA, «Κούκλες».Τη σεζόν 2018-2019 και έπειτα από πολυετή τηλεοπτική αποχή, πρωταγωνίστησε με τον Μάριο Αθανασίου στη κωμική σειρά «Ελεύθερη Σχέση» στο κανάλι Open TV.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments