Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζήτησε τον λόγο στο φινάλε από τους διαιτητές (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζήτησε τον λόγο στο φινάλε από τους διαιτητές (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πέμπτο ανύπαρκτο φάουλ στον Έλληνα σταρ τον έκανε... έξαλλο, με αποτέλεσμα στο φινάλε να ζητήσει τον λόγο από τους διαιτητές.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Τσεχία στην οποία η Ελλάδα πέτυχε νίκη σαν ήττα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε διευκρινίσεις από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ και πιο δημοφιλής παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο έμεινε εκτός παιχνιδιού σε κάτι περισσότερο από 5 λεπτά για το φινάλε του ματς, μετά τον καταλογισμό σε βάρος του πέντε φάουλ, δύο εκ των οποίων ήταν και επιθετικά.

Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση με την Τσεχία ο Αντετοκούνμπο, σε ήρεμο ύφος, ζήτησε διευκρινήσεις από τους διαιτητές για τις αποφάσεις τους. Ειδικότερα, στα 5’32 πριν το τέλος του σημαντικού αυτού αγώνα, ο Γιάννης πήρε ριμπάουντ, έφυγε γρήγορα προς το καλάθι της Τσεχίας και χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, πάνω σε άμυνα που του έγινε. Οι διαιτητές έστειλαν τον Αντετοκούνμπο στον πάγκο, με τον ελληνική πλευρά να είναι έξαλλη με τη συγκεκριμένη απίστευτη απόφαση.

Ο «Greek freak» πήγε στους διαιτητές αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τους εξέφρασε τα παράπονα του (χρεώθηκε με τρία επιθετικά, τα δύο ήταν… ανύπαρκτα).

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments