Αθλητισμός

Τσεχία – Ελλάδα: Το αμφισβητούμενο τρίτο φάουλ του Γιάννη (vid)

Τσεχία – Ελλάδα: Το αμφισβητούμενο τρίτο φάουλ του Γιάννη (vid)
Τσεχία - Ελλάδα: Ένα αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ δόθηκε σε βάρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Τσεχία – Ελλάδα: Η Εθνική μας ομάδας παίζει έναν «τελικό» κόντρα στην Τσεχία, θέλοντας τη νίκη με +12 και πάνω για να μπορέσει να προκριθεί στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Στην προσπάθεια της αυτή η Ελλάδα θέλει να πάρει τα μέγιστα και από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά ο «Greek Freak» έχει χρεωθεί ήδη με τέσσερα φάουλ από το τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Μάλιστα, το επιθετικό φάουλ το οποίο δόθηκε εις βάρος του (τρίτο του φάουλ) ήταν ιδιαίτερα αμφισβητούμενο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έτρεξε στον αιφνιδιασμό, πήρε τα βήματα και κατόπιν είχε επαφή με τον Όντρεϊ Μπάλβιν που από την πλευρά του άλλαξε θέση μετακινήθηκε. Ο Τσέχος σέντερ κέρδισε επιθετικό φάουλ, το οποίο μάλιστα ήταν το τρίτο ατομικό του Αντετοκούνμπο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τον αποσύρει άμεσα στον ελληνικό πάγκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments