Ειδήσεις

Γιουσούφ Μουλούμπου: Η πτωτική πορεία και ο Παναθηναϊκός

Γιουσούφ Μουλούμπου: Η πτωτική πορεία και ο Παναθηναϊκός
Γιουσούφ Μουλούμπου: Από την Premier League σε κατάσταση να μη βρίσκει ομάδα. Τι συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό.

Γιουσούφ Μουλούμπου: Ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αμυντικού μέσου είναι αυτό του Κονγκολέζου. Ενός παίκτη που κάποτε… έλαμπε και έφτασε μέχρι την Premier League, αλλά πλέον η πορεία του είναι πτωτική. Με αποτέλεσμα να είναι… στα αζήτητα, αφού όλο το καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρει ομάδα. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Από την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Γουέστ Μπρομ, τη Νόριτς, τη Σέλτικ χωρίς ομάδα. Ο Γιουσούφ Μουλουμπού για 2η φορά από το 2017 μένει ελεύθερος. Τότε βρέθηκε η Κιλμάρνοκ να τον… μαζέψει, αλλά και στη Σκωτία -παρά το βήμα προόδου στους Κέλτες- δεν μπόρεσε να στεριώσει.

Με την καριέρα του σε συνεχή πτωτική πορεία, τη φυσική του κατάσταση μετά από αποχή μηνών από τις προπονήσεις αδιευκρίνιστη και με τις οικονομικές του απαιτήσεις να μην περιορίζονται στα δεδομένα των «πράσινων» η περίπτωση μοιάζει δύσκολη. Σε συνδυασμό με την ηλικία πάντα.

Αν τελικά ο Παναθηναϊκός τον αποκτήσει, είναι δεδομένο πως το ρίσκο που θα πάρει θα είναι μεγάλο. Υπομονή μια εβδομάδα ακόμα, όταν και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και θα φανεί αν οι πράσινοι θα έχουν πάρει τελικά παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Νούνες ο αντι-Κουρμπέλης κόντρα στον Άρη

Ο Ζοάο Νούνες φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη που είναι τιμωρημένος εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο Βικελίδης. Ο Δώνης τον έχει δοκιμάσει στα φιλικά, όπου ο Πορτογάλος έδειξε καλά στοιχεία και παρά την κακή του παρουσία με τον ΟΦΗ σκοπεύει να τον στηρίξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments